Събота, 17 Апр 2021
    
Несебър

Кметът на Несебър влиза в онлайн събрание с жители за референдума в Обзор

  23.02.2021 14:29  
Кметът на Несебър влиза в онлайн събрание с жители за референдума в Обзор

Кметът на Несебър Николай Димитров и екипът му влизат утре в онлайн  събрание, на което ще отговарят на въпроси на граждани, свързани с насрочения за 28 февруари  референдум за отделяне на Обзор.

Отговори ще получат всички коректно и адекватно поставени питания по темата,  казват от администрацията. Въпроси могат да бъдат изпращани на е-mail: [email protected]

Срещата ще бъде проведена в платформата ZOOM на следния линк: https://zoom.us/j/92736679951. Желателно е предварително изтегляне и регистрация в приложението.

Онлайн форматът на срещата се налага поради приетите противоепидемични мерки, целящи опазването здравето и живота на гражданите.

В неделя жителите на Обзор и няколко села ще участват за първи път в референдум за отделянето им в самостоятелна община.

За референдума са заделени 50 000 лева за неговото организиране. Жителите на града и селата са разделени по темата за оставане в състава на община Несебър или за отделянето.

Преди дни пред "Черноморски фар" кметът на общината Николай Димитров заяви, че зад това стоят частно-корпоративни интереси.

За да успее референдума на него трябва да са гласували над 50 % от жителите и 40 % от тях трябва да са дали утвърдителен отговор.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Мнения
Бойко Борисов: Ще съставим правителство
  14.04.2021 10:52      

Българският избирател категорично ни постави на първо място и затова ще подходим отговорно към съ