Сряда, 12 Май 2021
    
Спорт

Скандал беляза контрола на „Черноморец“

  07.02.2021 16:04  
Скандал беляза контрола на „Черноморец“

Михаил КОЛЕВ

 

Скандал беляза контролата на „Черноморец“ (Бургас) с „Хасково“. Преди началото на проверката между двата тима достъпът до съблекалните и съдийските бе блокиран, заради сменени брави на вратите. Това наложи играчите на двата отбора, както и съдийският състав, да се преобличат и почиват в съблекалните на ДЮШ, които се намират на 300 метра от централния терен. Освен това излизането на терена се осъществи не през тунела, а по стълбите между седалките на трибуните. 

„Черноморец“ има собственост единствено върху централния терен, а останалата част от базата в квартал „Комлука“ е притежание на ПСФК-то. От своя страна ПСФК-то е подписало договор с фирма, която да стопанисва фитнес залата, сауната, двете съблекални, стаята за съдии, тоалетните и залата за пресконференции, а въпросната фирма от своя страна не позволяватна футболния клуб да ги ползва.  Тези дни ще се търси вариант проблемът между двете страни се реши. От ръководството на „акулите“ се надяват на подкрепата от Община Бургас, защото по техни думи до момента такава от тяхна страна няма по този казус.

Въпреки неприятния случай бургаският отбор успя да се наложи с 3:0 над „Хасково“. Резултатът откри в 21-ата минута Мариян Тонев, след като изведен сам срещу вратаря и стреля покрай него.

След 10 минути Тонев вкара и втори гол след чудесно заучено изпълнение на фаул. Центрирането бе насочено в наказателното поле към Мирослав Радев, който пусна успореден пас за Тонев и той засече за 2:0.

Онур Чолак нацели дясната греда в 75-ата минута. Пет минути преди края на мача Милен Танев бе изведен сам срещу стража на хасковлии , преодоля го и на празна врата вкара за крайното 3:0.

И в тази контрола треньорът на „акулите“ Малин Орачев заложи на схема 4-3-3.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Иванка Делева, уредник в Историческия музей: Бургас успява по най-добрия начин да оползотвори свободата си
  06.02.2021 10:13      

Днес се навършват 143 години от Освобождението на града от османско робство.