Петък, 23 Апр 2021
    
Любопитно

Тодор от „Игри на волята“ ще плаща 100 бона на предаването

  22.01.2021 11:37  
Тодор от „Игри на волята“ ще плаща 100 бона на предаването

Петър НИКОЛАЕВ

 

Тодор Желязков, който придоби популярност в цялата страна с участието си в предаването „Игри на волята“, ще трябва да заплати на продукцията 100 000 лева. За това съобщиха той и неговият приятел Петър Низамов в кратко видеообръщение в социалните мрежи. По техни думи причината за наложената санкция от страна на риалити формата е, защото бургазлията си е позволил да каже след края на участието си, че нещата по договора, който е подписал предварително, не отговаряли на истината. Желязков коментирал и че условията били ужасни, нямащи нищо общо с онова, което предварително му е било описано от продуцентите.

Тодор и Низамов ще дадат повече подробности в неделя, отново чрез видеовръзка в социалните мрежи, като в двучасов лайв ще разкажат повече за условията в „Игри на волята“.

„Истината ще се казва и ще продължава да се казва, защото Конституцията позволява свободата на словото и никакви договори не могат да отнемат правото на хората да имат мнение“, каза Низамов, допълвайки, че от предаването са направили много голяма грешка с това си решение спрямо Желязков.

Двамата са категорични, че въпросната сума от 100 бона няма да бъде заплатена и правата на Тодор Желязков ще бъдат защитавани докрай. От „Игри на волята“ искат 34-годишният бургазлия да им заплати парите в срок до седем дни от получаването на писменото известие.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати