Вторник, 26 Яну 2021
    
Спорт

Феновете на Черноморец с позиция за смяната на треньора

  05.01.2021 17:02  
Феновете на Черноморец с позиция за смяната на треньора

Привържениците на "Черноморец" (Бургас) излязоха с официална позиция по треньорската смяна в отбора днес. Както е известно, Слави Костенски беше освободен от поста, а на негово място ще бъде назначен Малин Орачев.
"Обединеният клуб на привържениците на "Черноморец" (Бургас)  "Сините акули" изразява своите благодарности на Слави Костенски за свършеното от него. Пожелаваме му успех и бляскава кариера в бъдеще. Твърдо стояхме зад него и зад момчетата и с радост наблюдавахме как трупахме точка след точка и то с проявени героични характер и страхотен колектив.
Съжаляваме, че заради вътрешноклубни преструктурирания, трябва да се разделим с един от най-успешните треньори в последното десетелие за отбора. Успех, Слави, успех акуло! Попътен вятър и знай, че винаги си бил един от нас! Носи акулския дух, където и да си!
Фенклуб "Сините акули" продължава да стои плътно зад клуба и отбора и да го следва навсякъде по пътя към върха. Пожелаваме успех на новия треньор в постигането на високите цели и го поздравяваме за оказаната му чест да води славния бургаски 100-годишен тим!", се казва в позицията на организацията на привържениците.