Събота, 01 Яну 2022
    
Несебър

В Обзор се проведе турнир в памет на починал от COVID-19

  04.01.2021 18:34  
В Обзор се проведе турнир в памет на починал от COVID-19

По инициатива на младежите на Обзор, на градския стадион в първите дни от новата година се проведе благотворителен футболен турнир в памет на техния скъп съгражданин и колега - Калин Карапачов.

Със съдействието на футболен клуб „Черноморски спортист“ Обзор и кметство Обзор, бяха организирани срещи между бивши и настоящи състезатели на отбора и много привърженици на футбола, решили да засвидетелстват уважението си към ненадейно напусналия ги приятел и деятел, който преди няколко години положи огромни усилия за създаване на детската футболна школа към „Черноморски спортист“.

В турнира взеха участие представители на всички възрасти, като два от отборите бяха почти изцяло съставени от юноши на „Черноморски спортист Обзор“, направили първите си стъпки именно благодарение на Калин Карапачов. Участие взе и отбор на ветераните – бивши състезатели на клуба, които достигнаха до престижното 2-ро място в турнира.

От петте отбора участници, първото място бе заето от отбора на Александър Томов, Димитър и Тодор Валериеви и приятели, като първите двама грабнаха и призовете за голмайстор и най-добър вратар. Друг обещаващ футболист, който също е откритие на школата на Обзор под ръководството на Калин Карапачов и Йордан Матев - Краси Колев пък грабна приза за най-добър играч в надпреварата.

Турнирът завърши с връчване на грамоти и пожелания за успешна и изпълнена със здраве година от кмета на Обзор,  Христо Янев, който изрази желанието си с помощта на всички приятели на Калин да превърне турнира в традиционен за Обзор.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Стефан Янев: Внасяме плана за възстановяване в ЕК до 15 октомври
  02.10.2021 12:50      

Планът за възстановяване ще бъде внесен в ЕК до 15 октомври. Това стана ясно от думите на премиер