Неделя, 04 Апр 2021
    
Любопитно

Какво ни вещаят звездите за 2021 - пълен хороскоп за всички зодии

  03.01.2021 11:35  
Какво ни вещаят звездите за 2021 - пълен хороскоп за всички зодии

Какво вещаят звездите на всеки зодиакален знак през новата 2021 година? Отговор на този въпрос дава астрологът Ива Иванова. 

Според астроложката 2021 година ще бъде много по-добра, много по-лека и по-човешка, но все пак ще трябва да си направим изводи. Иванова даде своята прогноза за всички зодиакални знаци в интервю за Агенция "Фокус". 

 

Овен

 

Тази година Овенът ще има силите да направи всичко онова, което си пожелае. Представителите на зодия Овен трябва да обърнат внимание на сферата на финансите.

„Ако обърне малко повече внимание на сферата на финансите и собствените си пари и около март и април не харчи повече, отколкото печели, ако не се замесва с разни банкови и финансови институции, нещата ще бъдат добре. В края на април ще има възможност или да промени работата си, или да се издигне по служебната стълбица. В рамките на 2021 година ще има възможност да реализира всичките си мечти, включително от детството си, ще има възможност да се събере с хора, които ще му бъдат приятели, има възможност да реализира любовна връзка и да се сдобие с езотерични знания -да започне да разбира собствената си душа и душата на другите хора. За любовните отношения добър период е краят на юни - началото на юли. За разлика от миналата година, тази година няма никакви забрани за любовни отношения – съвместно съществуване, сключване на брак, като изключим само края на годината, след това в началото на 2022 година“, каза астрологът Ива Иванова.

Телец

От началото на април до 20 април Телецът има възможност да получи подвеждаща информация, оттам нататък цялата останала година, във финансова област, може да се чувства уверен и да прави това, което иска. В този период професионалното му развитие е с много добри възможности, като втората половина на годината има възможност за промяна в него с помощта на приятели.

„Телецът има възможност с нестандартното си мислене да спечели толкова пари, колкото иска, с изключение на един период – от началото на януари до към 10 май. Това ще бъде период, в който ще наблюдава накъде се развиват материалните неща в този свят, какви са смислените инвестиции – да купува апартамент, земя, хеликоптер“, каза астрологът Ива Иванова.

Телците трябва да обърнат внимание на края на февруари, началото на месец март.

„От средата на годината може да разчита на натрупания опит и отново да опита да промени към добро социалното си положение. Това е време, в което може да се сдобива с гаджета, може да започне дългосрочна постоянна връзка или да се замисли за сключване на брак“, каза още тя.

 

Цялата година е подходяща за любов, брак, съжителство и деца. Ако трябва да кажа думите, които определят идващата година за Близнаците, това са „учение“ и „общуване“. Мисля, че годината за тях ще е добра, каза Ива Иванова за третият астрологичен знак.

Тя посочи, че представителите на Близнаци няма да имат здравословни проблеми.

„За Близнаците на първо място за 2021 година е подходящо натрупване на познания, не познания от сорта на таблицата за умножение, а познания, свързани с философия, религия, всички онези науки, които ни откриват тайните на развитието на обществото и отношенията между хората. Цялата година е добра за подобни занимания. Получените знания в този период ще дадат възможност за професионално развитие в рамките на следващите две години и половина“, посочи още астрологът.

Рак

 

През тази година Ракът ще преосмисли връзките, които има – връзките в обществото, в работата и в семейството.

„В 2021 година Ракът ще прави твърде много ревизии вътре в себе си за смисъла на живота, какво е правилното поведение, какви са правилните изводи, които трябва да следва, и правилните изводи, които може да остави настрани“, каза Ива Иванова.

Астрологът посочи, че за представителите на зодия Рак годината е много подходяща за печалба от лотария, тото и други игри.

„Ако някой се чувства недостатъчно уютно с брачния си партньор, това е годината, в която може да каже: „Много те обичам, но хайде да се разведем/разделим“. Това ще ги научи на повече откритост и повече честност. Понякога заради това да не обидим другия, не му казваме истината. Точно във взаимоотношенията честността е най-важното. Не да сме честни с директора на службата, в която работим, защото няма смисъл, той дори не ни знае името, но честността по отношение на човека, с когото живеем, е задължителна. В тази година Ракът в един момент може да реши, че може да спечели пари с късмет – различни забавления като лотарии, тото, бинго и др. 2021 година не му е подходяща за такива печалби, пък за следващата ще говорим. Смятам, че тази година за Рака ще е безкрайно добра от гледна точка на здравето. Ако цял живот си е мечтал да си вземе куче, котка, хамстер или боа, сега е моментът да го направи, никой няма да каже: „Не“, каза още астрологът.

Лъв

 

За Лъва тази година е подходяща да създава партньорства - и семейство, и хора, с които да работи.

„В рамките на тази година може да се намери кой да помага, за да се движи бизнесът по-нататък. Ако взима тази година някакви заеми, Лъвът трябва да бъде особено внимателен и като количество пари, които се взимат, и по отношение на начина, по който ще се харчат тези пари“, каза астрологът.

Астрологът посочи, че с малко повече усилия Лъвът ще има възможност да постигне успехи.
„Ако Лъвът реши да има тайна любов в рамките на тази година, сега е моментът да види какви усложнения на живота се получават, когато човек има тайна любовна връзка. Много е интересно, но е много натоварващо не физически, а психически. Тази година ще може да разбере, че не се прави бизнес на базата на приятелство, а на уточнение и на бизнес взаимоотношение. Забавленията за едно, бизнесът е друго. Лъвът обича да го харесват непрекъснато“, каза още тя.

Дева

При Девите няма да има проблеми с парите. Ако има някакви задължения, ще успее да се справи с тях.

Астрологът Ива Иванова посочи, че представителите на зодия Дева трябва да направят промяна на мястото, на което живеят.

„Девите са склонни да работят денонощно, да подреждат всичко под конец, ако нещо случайно не е така, е лошо за този, който е наоколо. Ако реши да има отношения с банки, общуването с тях ще бъде добре сложено. Ако се забърка с бързите кредити, ще стане сложен животът. Девата знае как да се оправя с парите. Финансово нещата са добре разположени. През периода януари-април трябва да внимава, да събира информация, преди да тръгне да прави, каквото и да е, да се сдобие с качествена информация. Финансово нещата ще бъдат наред. Ако има възможност Девата по някакъв начин да смени къщата, в която живее, или да я освежи- да се боядиса, да се сменят мебелите, може да го направи. Ако иска, може да промени настоящата си работа с друга, която е определено с по-добри материални възможности – заплата. Мисля, че Девата ще е първа, която ще осъзнае, че е по-хубаво да работи с хора, които я харесват и уважават, за по-малко пари, отколкото за много пари . Ще има възможност за подкрепа от страна на приятелите“, каза още астрологът.

Везните ще имат възможност за създаване на приятелски и любовни връзки, включително и раждане на дете.

„В началото на годината има възможност Везните да се чувстват малко преуморени, да не са в съвсем добри отношения с хората, с които работят. Това не е, защото не ги харесват, а просто защото времето е такова. Това ще продължи не повече от две-три седмици в началото на годината, след което нещата ще се подредят в тези отношения. Оттам започва една безкрайна любов. Няма да имат финансови проблеми, ако в периода януари-март няма разточително отношение към парите, като че ли светът свършва. Първите три месеца трябва да бъдат по-пестеливи, след което нещата си отиват по местата. Отношенията със семейството ще бъдат определено добри, ще установят, че някои роднини не са толкова лоши, колкото са мислили, ще намерят обща тема на разговор. Везните могат да научат не толкова от висшите знания, а повече неща, които са безкрайно полезни в ежедневния живот. Това ще ги направи малко по-спокойни, по-щастливи, ще се чувстват по-добре“, каза още тя.

Ива Иванова посочи, че това, което ще преживеят Везните през 2021 година ще ги научи на важни неща от живота.

Има работи, които са важни, и такива, които не са. Везните ще променят отношенията с интимните си и не толкова интимните си партньори. Везните непрекъснато се питат: „Този човек ли е най-подходящият, или имаше друг – по-подходящ?“. Поради тази причина им е трудно да създават трайни партньорства, включително и във вид на семейство. Тази година ще ги научи как да се отнасят към хората, които са им близки. Ако нещо ги интересува или тревожи, ще задават директен въпрос и ще получават отговор“, каза още астрологът.

Скорпион

Скорпионът ще има възможност да се сдобие с тайните познания, които го вълнуват от детска възраст. 

„Ще намери хора, които ще могат да му обяснят за какво става дума – на какво е символ агнето, какво символизира кръстът и др. Ако има желание, през 2021 година Скорпионът би могъл да се сдобие с нова къща. Той трябва да внимава да не е на свлачища. И пари ще има, и документално ще е добре сложен. С толкова много любов през 2021 година нека поне за малко да забравим колко ревнив може да бъде един Скорпион. Ревността ще пречи на връзките. Могат да си намерят работа, ако искат. Мисля, че няма да искат, защото там, където работят в момента, са добре сложени нещата. Има възможност за запознанства с нестандартни като мислене хора. Смятам, че годината ще е добра за него. Който не е обичан от Скорпион, не знае какво е любов“, каза астрологът Ива Иванова.

Добре е Скорпионите да обмислят добре решенията и действията си.

„Скорпионът проверява денонощно, дори когато спи. Той поставя човека в ситуация, за да види как ще реагира. Ако реагира правилно, го обича следващите три месеца, после започват следващите проверки. В първата половина на годината ще е проверил всичките си близки, познати и други. През февруари, март ще е приключил с отсяването на ценните и не толкова ценните хора в неговия живот. Има опасност да отстрани, да отстреля някой, който всъщност е качествен човек, но в състояние на страх и ужас, е реагирал не особено адекватно. Препоръчително е преди да се разделя, с когото и да е , Скорпионът още веднъж да обмисли дали са правилни решенията, които ще вземе тези два-три месеца. Трябва да купи малко повече мартенички за първи март, ако е сбъркал с някое от решенията, да си върне близък на сърцето и душата човек. Това е предупреждение. Годината ще е добра от гледна точка на финансите. „Пари за бял хляб с черен хайвер“ ще има“, допълни астрологът.

Стрелец

В рамките на тази година Стрелецът ще получи наградата от едно задълбочено разбиране за темите, които го интересуват. Според астрологът Ива Иванова на представителите на Стрелец им предстои много добра година.

„Определено година ще бъде добра за Стрелеца. Бих могла да обещая на този „слон в стъкларски магазин“, че много хора ще започнат да го разбират какво казва. Много повече хора ще разбират и поведението му. Стрелецът ще може да сподели идеите, които има. Годината дава на Стрелеца възможност по-бавно, но пък много по-задълбочено мислене. Това ще му даде възможност да си изясни много от нещата в този живот. Стрелецът се интересува от история, философия, религия. В някои години минава покрай всички тези теми и сравнително малко неща му оставят като познания – наясно е, но не надълбоко“, посочи Ива Иванова.

„Хубавото е, че ще има и повече приятели. Където се появи един Стрелец, в рамките на следващите две седмици се появяват още няколко и става интересно. 2021 година за Стрелеца е по-скоро приятелство. Любовните връзки няма да са точно такива, каквито си ги представя, но с малко повече работа и търпение може да получи това, което иска. С някакво странно здравословно състояние Стрелецът ще иска да събере вниманието на целия свят. Няма да има проблеми в отношенията с приятели. Годината е с много добри възможности за Стрелец. Това е зодията, която най-добре представя човек. Предната част е човек, задната част – животно. Това е душата и тялото, душата иска едно, тялото – друго“, каза още астрологът.

Козирог

Козирозите ще имат една определено по-добра година от тази, която измина.

„За Козирог 2020 година беше особена - изпълнена и с хубави, и с лоши събития. Тази година Козирогът ще осмисля това, което се е случило от 2008 година насам, когато Плутон се натресе в техния знак. Плутон е тялото, което разрушава всичко и помага върху руините на старото да изградим новия свят. Ще бъде в този знак до 2026 година. Козирогът е знакът на държавността. Това означава, че до 2026 година трябва да подредим правителство, полиция, Здравна каса и всички останали работи, които ни държат да сме в едно общество, което прави държава“, астрологът Ива Иванова.
Ива Иванова обясни, че представителите на Козирог ще бъдат финансово по-добре и ще имат достатъчно работа.

„Финансово нещата ще са по-добре. Смятам, че ще имат достатъчно работа. Единственото нещо, което ще трябва да направят, е в свободните мигове да помислят върху това какво им се е случило и да направят правилните изводи. Когато човек губи нещо, в същото време печели нещо друго. Когато една врата се затваря, се отварят нови две, стига да може да ги видиш и да не плачеш много силно. За Козирога финансово са добре нещата. Ако имат намерение да правят инвестиции – да си купят къща, сега е моментът. Ще се справят с банките, къща ще намерят и на съседи ще случат. Ако пък не искат да си купуват къща, Марс казва, че трябва да направят ремонт на апартамента или къщата, в които живеят, за да не ги изненадат неприятни аварии. Козирозите имат избор – или си купуват къща по тяхна мечта, или ремонтират къщата, в която живеят. Ще преосмислят извънбрачните връзки и ще вземат правилното решение. Казах, че извънбрачните връзки са много натоварващи – да крие и лъже човек. Здравето и професионалното развитие са добре. Още в края на месец март ще започнат да отварят различните производства, които са затворени към момента, и по-голямата част от хората ще се сдобият с месторабота. Това се отнася за всички. Повечето Козирози са счетоводители и са много добри в тази работа“, каза още астрологът.

 

Водолей

 

Тази година Водолеите са с най-много възможности от целия зодиак, защото Юпитер и Сатурн, вече разделени, са в техния знак. Ако има някой късметлия тази година, това са точно Водолеите, каза астроложката Ива Иванова.

Тя обясни, че Водолеите трябва да бъдат внимателно с харченето на пари и късите пътувания.
„Това не означава, че Водолеите няма да пътуват до остров Бали, например. Имат възможности за дълги пътешествия, за получаване на интересни познания, за сдобиване с нови приятели. Водолеите ще продължават да откриват нови възможности в това смутно време. Водолеите ще са с добри финансови положения. Добре са сложени любовните преживявания, особено края на пролетта и лятото – юни, юли, август. Този период също е добър за плаж, пътуване и други такива забавления. Обещавам им плаж. В днешно време това е трудно достижимо“, каза още астрологът.

Риби

Рибите ще срещнат хора, които ще им отговорят на душевните въпроси, които си задават, и на финансовите въпроси. Представителите на Рибите трябва да отработят в себе си способността да приемат новите възможности, които им предстоят.

„Аз не съм виждала Риба, която да няма жестока интуиция. Ако успееш да я изненадаш с въпрос и тя ти отговори веднага, отговорът е абсолютно правилен, дори да се отнася за след 100 години. През 2021 година голяма част от тях ще успеят да развият тези си способности. Хубаво е, освен практическото развитие на тези способности, да прочетат някоя друга книга, за да им стане ясно за какво става дума. Да не сядат да гледат в небето само. 2021 година имат възможност за драстично подобряване на финансовото положение. Рибите искат да имат достатъчно средства, за да задоволяват нуждите си, но не всички са склонни да се отдадат на работа. Тази година по китайския календар е годината на Вола, на Кравата. Това означава, че годината е посветена на труд. В рамките на 2021 година чрез труд трябва да реализираме това, което сме научили през предишните години. Това много силно се отнася до Рибите. Рибите трябва да се приготвят да могат да посрещнат голямото щастие през 2022 година, когато Юпитер ще изсипе върху главите им Рога на изобилието. 2022 година ще получат безкрайно много възможности, а 2021 година трябва да са отработили в себе си способността да приемат тези възможности“, смята астрологът Ива Иванова.

„Ще се запознаят със странни и особени хора. Това ще бъде пролетта-лятото. Това ще бъдат хора, с които ще могат свободно и спокойно да разговарят по темите, които ги интересуват. Това означава и душевните неща, и способността за печелене на пари. Голяма част от Рибите са потенциални милионери. Няма да имат проблеми, свързани с любовния живот, стига да дадат малко повече свобода на човека до тях. Някои от Рибите действат на принципа „Пусни го и ако те обича, ще се върне при теб“, други са прекалено ревниви. По-добър е първият принцип. Рибите не могат да не бъдат обичани“, каза още тя.

Източник: Агенция "Фокус"

 

 


Анкета

Мнения

Култура Мнения
Писателят Владимир Зарев: Пандемията е сбъдната \
  03.01.2021 14:21      

COVID-19 упражнява насилие върху човешката психика. Той променя нашето отношение не само към свет