Понеделник, 03 Яну 2022
    
Приморско

Кметът Германов поздрави екипа на СУ „Никола Вапцаров”

  07.12.2020 17:39  
Кметът Германов поздрави екипа на СУ „Никола Вапцаров”

Кметът на Община Приморско д-р Димитър Германов поздрави учителите и учениците от СУ "Н.Й. Вапцаров" за патронния празник. В социалната мрежа той написа: „В днешния ден отбелязваме 111 години от рождението на знаменития български поет Никола Вапцаров. Името на патрона на нашето училище е символ на силната воля, борбеността и вярата в доброто. Неговото творчество е непреходно и вечно и продължава да бъде актуално и днес. В поезията му всеки открива своя истина, истина, която ни прави повече човеци. Поклон пред неговия гений!

Поздравявам с днешния празник учителите, учениците и техните родители!

Пожелавам на всички здраве и сили, за да продължавате неуморно да се справяте с предизвикателствата, които ни поднася всеки ден!”

Обръщение към екипа отправи и   Мариана Казларова,  директор на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – Приморско.

„В навечерието на 111-ата годишнина от рождението на поета Никола Вапцаров, патрон на нашето училище, искам да поздравя всички бивши и настоящи учители, бивши и настоящи ученици, както и всички родители.

Това, което ни завеща Вапцаров с поезията си, е да бъдем оптимисти, да се трудим, да бъдем неуморни и да вярваме, че нещата зависят от нас. Тези думи звучат точно на мястото си, особено сега- във време на пандемия, във време на изпитание на ценностите.

Пожелавам на нашите ученици достойно да следват заветите на Вапцаров! Да съхраняват добрите традиции, да усвояват и прилагат новото, за да издигат качеството на българското образование. Не забравяйте, мили деца училището, дало тласък на вашия полет!

Уважаеми колеги, изразявам личната си благодарност за професионализма, любовта и грижите, с които дарявате многобройните ни възпитаници! Благодаря за усърдието, с което работите в една по-различна среда, давайки пример на другите!

Скъпи родители, Вие сте нашият компас за правилния път, по който сме поели. По него трябва да вървим ръка за ръка. Благодаря за търпението, постоянството и подкрепата!

Отбелязването годишнината на Вапцаров ще се осъществи виртуално, в сайта на училището.

Бъдете здрави и жизнени! Честит празник!”


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Богдан Милчев, пътен експерт: Когато се действа под натиск и паника се допускат сериозни грешки
  03.10.2021 13:37      

„Фразата „пътна безопасност“ не сме я чули от нито един от тримата мини