Понеделник, 25 Яну 2021
    
Бургас

Заради карантина на служители ще се забавя издаването на удостоверения и скици за имоти

  02.10.2020 13:57  
Заради карантина на служители ще се забавя издаването на удостоверения и скици за имоти

По разпореждане на РЗИ и във връзка с установени носители на Covid-19, част от служителите на Община Бургас са поставени под 14-дневна карантина.

По тази причина изпълнението на част от административните услуги е възможно да бъде забавено с 14 дни. Към въпросните услуги спадат: издаване на скици за недвижими имоти, издаване на удостоверение и скица относно имоти, подлежащи на възстановяване, находящи се в границите на урбанизираните територии, съгласуване и одобряване на инвестиционни проекти, по които се издава разрешение за строеж, издаване на удостоверение за нанасяне на новоизградени сгради в действащия кадастрален план по чл. 54а ал.3 от ЗКИР, във връзка с чл.175 от ЗУТ, попълване/поправка на кадастрален план, изменение на план на новообразувани имоти, отразяване на промени в разписания списък към кадастрален план, проверка за спазване определената линия на застрояване, заснемане и нанасяне на мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Приемането на заявления и документи няма да бъде преустановявано и ще се извършва, както досега, в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Бургас, ул. "Александровска" № 26, както и по дирекциите ЦАУ "Приморие", "Зора", "Изгрев", "Освобождение", "Възраждане" и "Долно Езерово".

От общината се извиняват за причиненото неудобство.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил