Вторник, 20 Oct 2020
    
Бизнес Бургас

Откриват Американска бизнес академия за дами в Бургас

  25.09.2020 19:21  
Откриват Американска бизнес академия за дами в Бургас

В Аулата на Медицинския факултет на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас ще бъде открита пилотната за страната Американска бизнес академия за дами. Това ще се случи на 26 септември (събота) 2020 г., от 11.00  Академията  е част от  новата глобална програма AWE (Академия за жени предприемачи), създадена  от Бюрото за образование и култура към Държавния департамент на САЩ.  Програмата има за цел да подкрепя жени, които искат да развиват собствен бизнес, независимо от това – къде живеят по света. Инициатор за създаването на Академията е съветникът на президента на САЩ Иванка Тръмп.

В България програмата се осъществява със съдействието на Посолството на САЩ и Университет "Проф. д-р Асен Златаров"-Бургас.

За откриването на Академията в Бургас се очаква да пристигне посланикът на САЩ в България, Нейно превъзходителство, г-жа Херо Мустафа. На тържеството ще присъстват и кметът на Община Бургас, Димитър Николов,  изпълнителният директор на Американската търговска камара Петър Иванов, както и Ректорът на Университета, проф. Магдалена Миткова.


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Красимир и Мария Слабакови – художници:Фазаново е нашата носталгия
  20.10.2020 15:18      

Хлябът ни не е предназначен за препродаване, той е направен за споделяне. Това, което се споделя чрез него не е насъщният, а добротата