Понеделник, 25 Яну 2021
    
Спорт

„Черноморец” надви „Димитровград”, нов спонсор ще налива пари в „акулите"

  16.08.2020 12:56  
„Черноморец” надви „Димитровград”, нов спонсор ще налива пари в „акулите\

Михаил КОЛЕВ

 

„Черноморец” успя да победи като домакин с 2:0 тима на „Димитровград” в мач от втория кръг на Трета югоизточна лига. По този начин „акулите” имат пълен актив от шест точки до момента в първенството.

Двубоят на стадиона в квартал „Акациите” премина изцяло под контрола на бургаския клуб. През първото полувреме момчетата на Слави Костенски изпуснаха няколко добри възможности, но така и не успяха да отбележат гол.

Във втората част на срещата домакините продължиха да атакуват и търсят гола. Първото попадение падна в 54-ата минута, след като с хубав удар от далеч на Мариян Тонев топката срещна горната греда и тупна зад голлинията.

След като откриха резултата „акулите” продължиха с непрестанните си атаки към врата на гостите. Съвсем очаквано бе отбелязан и втори гол, чийто автор бе Милен Танев, който вкара в 79-ата минута след бърза атака. До края на мача „Черноморец” имаше няколко нелоши положения, но резултатът остана непроменен.

В следващия кръг бургазлии гостуват на коравия тим на „Загорец” (Нова Загора). Двубоят е на 22 август от 18:00 часа и ще се играе в Стара Загора, тъй като в момента стадионът на новозагорци  търпи ремонт.

Междувременно „акулите” намериха нов спонсор, който да помогне финансово на тима. Става въпрос за строителна фирма, собственост на депутата Ангел Исаев, който потвърди новината пред вестник „Черноморски фар”. Договорът между двете страни е безрочен.

"Ще даваме пари за отбора, докато имаме тази възможност. Решихме да помогнем на "Черноморец", тъй като президентът на клуба Радостин Кишишев ми е приятел, той е добър човек и много го уважавам, по този начин искаме да помогнем и на нашия клуб", каза още Исаев.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил