Четвъртък, 01 Oct 2020
    
Спорт

„Черноморец“ стяга стадиона за първото домакинство през новия сезон

  12.08.2020 10:54  
„Черноморец“ стяга стадиона за първото домакинство през новия сезон

Михаил КОЛЕВ

 

Сериозни ремонтни дейности текат на стадион „Черноморец“, видя репортер на вестник „Черноморски фар“. Работници от клуба изкорениха голямо количество бурени от трибуните и пистата на съоръжението, бяха поставени и огромни рекламни пана върху част от местата за сядане. Работи се и по поставянето на изкуствена тревна настилка по пистата пред централната трибуна.

„Акулите“ стягат стадиона за първия си домакински мач през новия сезон в Трета югоизточна лига. В събота бургазлии приемат от 18:00 часа тима на „Димитровград“ в търсене на задължителна победа, тъй като след това предстоят тежки мачове срещу „Загорец“ (Нова Загора) и пловдивските „Спартак“ и „Марица“.

Днес момчетата на Слави Костенски проведоха поредна тренировка преди двубоя от втория кръг на шампионата. С отбора все още не тренира Любо Божинов, който се възстановява от контузия, която получи при контролата срещу „Загорец“ (Нова Загора). 


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Доц. Георги Лозанов: Не се учим от миналото, но се отъждествяваме с него
  30.09.2020 10:26      

Журналистиката и документалистиката донякъде си приличат, документалното кино се занимава основно със собствената си завършеност, цялост, а журналистическият текст е прагматичен текст