Понеделник, 25 Яну 2021
    
Спорт

Слави Костенски: Трудна победа, има още какво да се желае в нашата игра

  10.08.2020 13:23  
Слави Костенски: Трудна победа, има още какво да се желае в нашата игра

Михаил КОЛЕВ

 

„Черноморец“ започна с победа новия сезон в Трета югоизточна лига. „Акулите“ победиха като гости тима на „Родопа“ (Смолян), като единственото попадение реализира Стоян Кижев в 83-ата минута. Двубоят в родопския град се игра пред близо 1000 зрители.

„Беше тежък мач, „Родопа“ са силен домакин, трудно се играе там. Доволен съм от старанието и влагането, което показаха моите момчета. Изпуснахме още 2-3 чисти положения, като цяло се получи качествен двубой, а много публика допринесе да има и по-голям заряд. Има още какво да се желае в играта ни, най-важното е, че започнахме новия шампионат с успех. Победата ще ни вдъхне увереност, но се надявам, че момчетата няма да изпаднат в някаква еуфория“, заяви пред вестник „Черноморски фар“ наставникът на „Черноморец“ Слави Костенски.

В следващия кръг бургазлии приемат отбора на „Димитровград“. Двубоят е на 15 август от 18:00 часа. „Акулите“ ще търсят задължителна победа, като Костенски ще направи всичко възможно в неговият отбор да няма подценяване, коетода изиграе лоша шега на клуба. Амбициите на „Черноморец“ са този сезон тимът да се класира за Втора лига, след като вече два сезона отборът се подвизава в третото ниво на родния футбол.

„Марката „Черноморец“ задължава да сме при професионалистите. Никой не е казал, че ще ни е лесно и през този шампионат. Убеден съм, че всеки кръг ще има изненади. В никакъв случай не трябва да има подценяване срещи „Димитровград“, цялата седмица ще наблегна на това и няма да го допусна да се случи“, каза още Костенски.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил