Вторник, 04 Авг 2020
    
Бизнес

Трето издание на Хотелския виртуален форум

  13.07.2020 17:20  
Трето издание на Хотелския виртуален форум

В сряда и четвъртък тази седмица ще се проведе Хотелският виртуален форум, който за трети път ще събере собственици и мениджъри на хотели, туроператори, представители на държавната и общинска администрация, фирми-доставчици и др. Участниците ще обсъдят актуалната ситуация в бранша и ще обменят опит и идеи, съобщава организаторът Георги Дучев.

Акцентите в това издание на форума са два – как да провеждаме успешен маркетинг на дестинацията и хотела, както и кои са новите технологии и услуги, които ще помогнат на хотелиерите да се адаптират по-бързо в условията на К-19 и социална дистанция, съобщи bgtourism.bg.

Сред гост-лекторите в това издание на събитието са Кийт Дженкинс – основател на водещата международна мрежа от травъл инфлуенсъри iambassador. Кийт ще сподели за някои от успешните кампании за маркетиране на различни дестинации на iambassador, сред които „24 hours in the UK“ и „BlogVille“.

Ули Пилау е сериен предприемач и инвеститор в областта на хотелските технологии и съосновател на платформата apaleo. Той ще сподели опит и идеи, както и ще коментира, кои технологии могат да ускорят адаптацията на хотела в настоящата екстремна ситуация.

В третото издание на Хотелския виртуален форум ще се включат също: Вато Кафтарадзе – основател и креативен директор на комуникационната агенция Windfor’s. Агенцията е автор и организатор на една от най-успешните кампании за промотиране на Грузия като туристическа дестинация – „6-милионният турист“.

Милена Иванова – собственик и генерален мениджър на „Севтополис Медикъл § Спа“.

Десислава Димитрова – управител на хотелската мениджмънт компания „DES Management“. Наред с други хотели, компанията управлява и „Холидей Парк“ в Златни пясъци, в който са внедрени редица технологични иновации, сред които робот-сервитьор и дигитален рецепционист.

Джон Сийтън – глобален търговски директор на хотелската технологична компания Cendyn.

Димитър Попов – управител на туроператора „Пенгуин Травъл“.

Даниела Стоева – управител на туроператора „Тандем Травел“ и президент на АБТТА и др.

Участието във форума е безплатно, след предварителна регистрация.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Нинова: Кандидатирам се за председател на БСП, ще ме замества Владимир Москов
  04.08.2020 13:04      

52-ма са кандидатите за лидер на социалистите, до 6 август трябва да обявят дали ще участват в състезанието