Понеделник, 25 Яну 2021
    
Созопол

След питане от „Черноморски фар“: Полицията засилва присъствието си на изхода на Черноморец

  12.07.2020 13:39  
След питане от „Черноморски фар“:  Полицията засилва присъствието си на изхода на Черноморец

Георги РУСИНОВ

 

Полицията ще засили присъствието си на изхода на Черноморец. Това отговориха след питане на „Черноморски фар“ от Областна дирекция на МВР-Бургас. Наша читателка се свърза с нас, за да сподели, че на входа/изхода на курортното градче има проблем с трафика.

Яна Николова е убедена, че то е прекалено натоварено особено през летните месеци и уикендите.

„Липсва добра организация на движението, както и добра видимост към 5-те натоварени артерии! Добре би било, поне през силно натоварените часове, сутрин и следобед, то да бъде регулирано от регулировчик! Задръствания се получават и при навлизане на автомобилите в основния път Созопол-Бургас!“, пише тя.

От полицията обещаха, че в натоварените часове на трафик ще изпращат повече полицейски патрули в района. Тъй като обаче Районно управление – Созопол е с доста ограничени ресурси особено през лятото, то едва ли идеята за регулировчик ще се случи.

Нашата читателка посочва, че и пътят към къмпинг „Градина“ е доста натоварен и тесен. Припомняме, че в едно интервю преди време бившият кмет на Община Созопол-Панайот Рейзи заяви, че той умишлено е поръчал пътя с такива размери, за да няма, по негови думи, катастрофирали софиянци.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил