Вторник, 02 Фев 2021
    
Созопол

За по-голяма сигурност: Отменят концертите в созополския Амфитеатър

  10.07.2020 12:58  
За по-голяма сигурност: Отменят концертите в созополския Амфитеатър

За да запази Созопол все така сигурна и свободна от коронавирус дестинация, кметът Тихомир Янакиев издаде заповед, която въвежда рестрикции относно провеждането на мероприятия по повод празника на града - "Св.Вмч.Марина".

Това стана след извънредното заседание на общинския кризисен щаб, на което бе взето решение концертите на амфитеатър "Аполония" в периода до 19.07.2020, които предполагат струпване на много хора, да бъдат отменени.
Плувният маратон, който също се радва на огромен интерес и е с дългогодишни традиции в града, ще бъде отложен за по-късна дата.

С оглед заповедите на министъра на здравеопазването, препоръките на националния, областния и общинския кризисни щабове, всички други културни и развлекателни мероприятия, които не са отменени, ще се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и ще се контролират строго.

Созопол ще почете своята покровителна Св. Марина по начин, който не застрашава здравето никому.

Община Созопол апелира всички жители и гости на общината да не неглижират задължителните и препоръчителните мерки, за да бъде запазена здравната тенденция.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Христо Шопов, актьор: Българинът се фука с породисти кучета, както с автомобила си
  31.10.2020 17:05      

Няма по-благодарни очи от това на животно от улицата   Инте