Петък, 03 Юли 2020
    
Царево

Обрат: Работниците в царевското заведение са с отрицателни тестове

  27.06.2020 13:06  
Обрат: Работниците в царевското заведение са с отрицателни тестове

„С радост Ви съобщаваме, че всички проби, направени с PCR тестове на екипа на THEATRO BEACH (Theatro Beach Bar, Theatro Night Club & Djanam Steak&Fish) са отрицателни! Направихме пробите в две независими лаборатории! Екипът ни е напълно здрав и без нито един случай на covid-19”. Това съобщиха от заведението на официалната си страница. За доказателство дори са публикували снимки от отрицателните тестове на персонала.

Един от отрицателните тестове на персонала

„Прилагаме тестовете, които разбира се са налични и на хартиен носител при нас. За нас това е удовлетворение, въпреки че не сме имали съмнения. С уважение към нашите клиенти, към Вас, ги показваме и публично! По този начин- ясен и недвусмислен, оборваме разгромно всички слухове, разпространявани от недоброжелатели и за наша изненада- повтаряни от различни хора и медии”, посочват още те.

Припомняме, че по рано днес, по официална информация от Националния оперативен щаб, потвърдена от РЗИ-Бургас, стана ясно, че седем софиянци, работещи в царевско заведение са с положителни проби и са под 14-дневна карантина.


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Иван Вълков, народен представител: Проектът за градската железница може да стартира през 2021 година
  03.07.2020 15:48      

Иван Вълков е роден на 22 май 1965 година, четвърти мандат е депутат от ГЕРБ. Към нас