Понеделник, 25 Яну 2021
    
Любопитно

Абитуриентите на Английската и Музикалното - стилни и красиви на бала

  26.06.2020 19:32  
Абитуриентите на Английската и Музикалното - стилни и красиви на бала

Георги РУСИНОВ

 

Абитуриентите на Английската гимназия и Музикалното училище се показаха стилни и красиви за бала си. Тази вечер младежите се събраха на терасата на Морското казино, за да отпразнуват така дългоочакваното събитие.

Заради ситуацията с COVID-19  баловете бяха отложени с един месец. Младите хора се бяха облекли подобаващо, като за разлика от други години, тази липсваха  екстравагантни тоалети.

Пред наш репортер някои от абитуриентите разказаха бъдещите си планове. Логично тези от Английската гимназия са се насочили към сфери с езици – преводачи, ПР-и и т.н. Докато възпитаниците на Музикалното масово споделяха, че ще продължават обучението си в Консерваторията.

Не липсваха и ВИП абитуриенти. Мис България 2018 Теодора Мудева е сред завършващите тази година в Английската гимназия. Там е и дъщерята на бившият общински съветник и директор на Пристанище Бургас Диян Димов. Синът си в щастливия му ден изпрати пък известният музикант Иван Ченов.

Дванадесетокласниците споделиха, че колкото повече са чакали бала, толкова по-апатично им ставало, но сега на място със съучениците си се чувствали перфектно. Купоните продължават тази вечер в местни заведения.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил