Вторник, 30 Апр 2024
    
Мнения Общество

Пеевски: Може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция

  03.04.2024 14:11  
Пеевски: Може  да  се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция

Призовавам Кирил да помни какво сме говорили и да не се срамува от това, което сме говорили, защото винаги сме говорили да работим за държавата с тях. Всеки ден сме били заедно. Да видим на изборите народът как ще ни подреди -  може пак да сме заедно, а може и да не сме.

Чух Борисов за 150- 160 депутати говори... Може да се случи ние с Кирил да  управляваме, Борисов да е в опозиция. Това също Борисов трябва да го разбере, кой е казал, че Борисов задължително трябва да управлява.

Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на Народното събрание. Повод за изказването му бяха думи на Кирил Петков за това кой, с кого управлява, как Делян Пеевски взема взема решенията от името на ГЕРБ и ДПС и призива да бъде обявена коалицията ГЕРБ ДПС. 

Изключително се забавлявах от неговите твърдения Мога да ви кажа едно -  с Кирил съм работил много по- добре отколкото с Борисов и много по-лесно и много по- често. И ако така гледаме ние сме по-скоро коалиция с него, отколкото с Борисов, обясни Делян Пеевски.

Борисов е по- ангажиран и го няма постоянно в парламента, а Кирил е бил постоянно тук с мене и много по- често  сме сядали заедно, допълни Пеевски.

Призовавам Кирил да не влиза в тези дребни интриги, всичките сме били заедно, работили сме заедно, вършили сме работа и направихме много хубави неща. Да се успокоят, да си отидат по места, да се приготвят за изборите , да дойдат резултатите и да седнем и да си говорим, призова председателят на ДПС.

Всъщност нещата са елементарни - човекът, който развали всичко и тласна България към избори е Христо Иванов. Просто той го направи, защото не се чувства лидер, а  мечатата му е да лидер на това тяхно формирование или както се нарича. Не му се случи и щом не му се случва, трябва да го унищожи, подчерта Делян Пеевски.

Просто те трябва да се събудят, да видят какво прави този човек. Той унищожи всичко.  Можеше в момента в България всичко да е наред, да няма избори, да правим промените, да довършим нещата след Конституцията, но заради егото на един човек стигнахме до тук.  Популизмът трябва да спре, да се успокоим, да отидем по места да обиколим държавата, да чуем хората, след това да се направи правителство и  да има управление, напомни Делян Пеевски.


Анкета

Мнения

Мнения Общество
Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя
  26.04.2024 11:46      

  Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на Кирил Петков. По-рано Петков заяви,