Петък, 10 Май 2024
    
Общество Руен

От Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ представиха новите си програми в Руен

  08.02.2024 12:03  
От Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ представиха новите си програми в Руен

Ректорът на Бургаския държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров“ проф. д-р Христо Бозов и зам.-ректорът проф. д-р Севдалина Турманова се срещнаха с кмета на Община Руен Ахмед Мехмед, част от неговия екип и директори на училища на територията на общината.

Срещата се състоя в сградата на Община Руен, като в нея се включиха директорите на средните училища: Таня Петрова (СУ „Елин Пелин“- с. Руен), Джеврие Хабил (СУ „Отец Паисий“- с. Люляково) и Oсман Мехмедов (СУ „Димитър Полянов“- с. Трънак).

Срещата беше свързана с началото на кандидат-студентската кампания в Университета и представянето на нови бакалавърски и магистърски програми.

Висшето училище предлага обучение в 143 бакалавърски и магистърски специалности от 18 професионални направления в областите на: техническите, хуманитарните, обществените науки, киберсигурност и изкуствен интелект, здравеопазване, химия, екология и биотехнологии, педагогика, туризъм, транспорт и още много други.

 


Анкета

Мнения

Мнения
 Делян Пеевски-Една година след опустошителното земетресение в  Турция и Сирия: Помним вашата болка, само заедно можем да преодоляваме бедите и предизвикателствата
  06.02.2024 16:51      

Една година след опустошителното земетресение не сме забравили болката  от загубата на десет