Сряда, 21 Фев 2024
    
Крими Спорт

Хванаха Антъни Иванов с марихуана, той съжали и го нарече „нелепа грешка“

  08.02.2024 09:27  
Хванаха Антъни Иванов с марихуана, той съжали и го нарече „нелепа грешка“

Плувецът Антъни Иванов и негов приятел са били задържани в Благоевград в сряда. Причината - у Борис Панайотов - спортист и курсант в Академията на МВР, полицаи открили стъклена лула с канабис. У Антъни Иванов пък е намерен пластмасов гриндер със следи от същото наркотично вещество.
 
"Беше детинска грешка на две по-големи деца. Разпитаха ни в районното. Казаха, че провинението е маловажно, че не са видели нито един от двама ни да употребява марихуаната. И ние наистина не сме. Това беше кофти грешка", каза Иванов. И подчерта, че до момента канабис е употребявал само в САЩ, и то по лекарско предписание - заради травма.

В последните месеци Антъни Иванов имаше редица медийни изяви, в които критикува управата на Българската федерация по плувни спортове (БФПС), както и свои конкуренти и техните треньори. Преди това той бе лишен от състезателни права за период от три години именно заради подобни прояви. 24-годишният плувец обжалва санкцията, но само преди седмица жалбата му беше отхвърлена от Общото събрание на БФПС. 

"Ако наказанието ми падне до Олимпиадата в Париж, мисля, че съм готов да покрия норматив. Ако не - ще се върна на световните купи в началото на октомври",


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Николай Николаев, директор на РПЗСБ – Бургас:  Трудно можем да стигнем до горящ апартамент или кола заради паркирали автомобили
  19.02.2024 17:13      

Силвия Шатърова Всяко разширение на синята и зелена зона става със съгласуване с нас. За