Вторник, 20 Фев 2024
    
Спорт

Остават броени дни до осмото издание на турнира за купата на БМФ Порт Бургас

  21.11.2023 17:12  
Остават броени дни до осмото издание на турнира за купата на БМФ Порт Бургас

Голямата награда е билети за мача между Лудогорец и Нордселанд, който ще се играе на 14 декември

 

Броени дни ни делят до осмото издание на турнира по футбол на малки вратички за купата на БМФ Порт Бургас АД. Тазгодишното спортно събитие за младежи между 16 и 18 години ще се проведе на 25 ноември от 10:00 ч. в Спортен комплекс „Каменица Арена” в Бургас. Участието в турнира е напълно безплатно и до този момент 11 отбора са заявили желание да се включат в него. Единствените условия са младежите да не са действащи футболисти от А и Б група и да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви. Футболните фенове ще могат да наблюдават срещите на живо, както и онлайн във Фейсбук страницата на информационния сайт „На брега” - https://www.facebook.com/nabrega.bg.

110 млади  футболни ентусиасти ще се борят за голямата награда - билети за мача между Лудогорец и Нордселанд, който ще се играе на 14 декември 2023 г. на стадион Лудогорец Арена в Разград. За победителите БМФ Порт Бургас АД ще организира транспорт от Бургас до Разград и обратно, както и нощувка. Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в състезанието.

Турнирът по футбол на малки вратички е изцяло финансиран от БМФ Порт Бургас АД – концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”. Той е част от социалната програма на дружеството и вече има характера на голямо общоградско спортно събитие, което се провежда за осма поредна година.

С годините футболното събитие се превърна в истински спортен празник, с което постига основната си цел – да помага за утвърждаването на спортни навици сред младите и да доказва, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.


Анкета

Мнения

Мнения
Делян Пеевски: България трябва да има протонен център за лечение на онкоболни
  20.11.2023 17:10      

За незабавно включване в Закона за държавния бюджет на проекта за изграждането на първия на Балка