Понеделник, 05 Фев 2024
    
Камено

В Камено новото управление се закле /СНИМКИ/

  06.11.2023 11:22  
 В Камено новото управление се закле /СНИМКИ/

Първо от заседанията за полагане на клетва от общински съветници, кметове на общини и кметства - 2023 г.се проведе днес сутринта в Община Камено. Кметът, Жельо Вардунски, спечелил убедително още на първи тур своя трети мандат, в присъствието на областният управител Пламен Янев, журналисти и гости поздрави присъстващите. Първо изказа благодарност на хората, които са го подкрепили и които са гласували за  него.

„Важно е да кажа на всички, че както през изминалите два мандата ще работя за доброто на Община Камено, за нейното развитие и за подобряване условията на живот на населението.

Честито и на общинските съветници за това доверие, което ви  гласува населението на общината. Да работим конструктивно, да работим както в предните  два общински съвета и в комисиите – с разум, без скандали. Аз съм  консенсусен човек, с всеки бих се разбрал, уважавам всяко мнение. Далече съм от мисълта, че моето мнение е най-правилното. Гарантирам, че ще се вслушвам във вашите съвети, защото вие сте хората, които освен на мен и на вас е гласувано доверие да управляваме тази община заедно и с администрацията.

Скъпи приятели, кметове на кметства, честито и на вас, повечето сте от стария мандат. Знаете ми стила на работа. Знаете, че никога не съм делил кметове по цветове и по идеи. Винаги съм се отнасял   с уважение с приятелски чувства. Вслушвал съм се във вашите искания,  е не във всичките, защото ако го слушам всички, ще фалира общината, но във всички разумни.

Скъпа администрация, надявам се да продължим  да работим заедно все така успешно. За мен ние сме една смазана машина, която работи много добре. Пожелавам на всички жители на Община Камено и на нашите гости и на г-н Областния управител, да сме  живи и здрави. Да забравим  всички епидемии, да имаме правителство, да имаме бюджети и  най-важното здраве още веднъж за вас и семействата ви, каза Вардунски.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения Несебър
Окончателно! Николай Димитров спечели балотажа в Несебър
  05.11.2023 22:38      

Досегашният кмет Николай Димитров влиза за нов мандат в кметския кабинет на Несебър. Той спечели