Понеделник, 29 Яну 2024
    
ИЗБОРИ 2023 Мнения

Николай Димитров за вота в Несебър: „Вярвам, че агресивният подход не е ключ към успех“

  30.10.2023 10:35  
Николай Димитров за вота в Несебър: „Вярвам, че агресивният подход не е ключ към успех“

Скъпи приятели,

Искрено благодаря за вашата подкрепа на провелите се вчера местни избори. В работата си като кмет, както и във всяка своя кампания винаги съм се водил от идеята за уважение към всеки свой опонент. И така ще бъде занапред.

Отчитам като огромен успех резултата, получен на фона на масираната кампания от манипулации, компрометиране на вота и клевети, отправени към мен и работата на Общината през последните месеци, на която всички станахме свидетели. Вярвам, че агресивният подход не е ключ към успех, както и към добро управление. Вярвам също така, че частно-корпоративният интерес не е редно да бъде мотивация зад която и да е кандидатура.

Жителите на Община Несебър заслужават същия достъп до стоки и услуги, какъвто имат хората в други градове. Както и на право на избор, независещ от монопол. И отговорно заявявам, че не съжалявам за това, че поех по пътя да им го осигуря.

Отбелязвам тази кампания като най-успешна за последните години предвид обстоятелствата, защото доказахме, че жителите на Община Несебър са интелигенти въпреки цялата пропаганда. Благодаря ви от сърце, че сте неизменно зад мен през всички тези години! Призовавам ви тази неделя да докажем, че сме едно семейство, в което място има само и единствено искреното намерение!

Благодаря!


Анкета

Мнения

Мнения
Димитър Николов с първи думи  след победата: „Благодаря на всички, които застанаха зад моята идея“
  29.10.2023 20:40      

За пети път Димитър Николов печели доверието на бургазлии и за пореден път той го прави от първи