Вторник, 16 Яну 2024
    
Бургас

Национално отличие от студентските съвети получи доц. Даниел Петков

  17.10.2023 13:35  
Национално отличие от студентските съвети получи доц. Даниел Петков

Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Р България Даниел Парушев връчи плакет и почетен знак на едноименната организация на доц. д-р Даниел Петков, дм.

Отличието е в знак на признателност към делото на доц. д-р Даниел Петков за високите постижения и работа със студентите в Бургаския държавен Университет „Проф. д-р Асен Златаров“. В рамките на своята работа не веднъж доц. Петков е подпомагал и дейността на Националното представителство на студентските съвети в Р България.

Доц. д-р Даниел Петков е университетски преподавател по медицина и началник на Клиниката по УНГ в Университетската многопрофилна болница за активно лечение – Бургас.

В публикацията на представителството на студентските съвети пише още: „Доц. Петков е един от най-добрите български специалисти по УНГ и обичан от многобройните си пациенти в Югоизточния район. Доц. Петков е сред любимите преподаватели на студентите във висшето училище. Името на доц. Петков присъства и в класацията „Лекарите, на които вярваме“, а през 2017 г. д-р Даниел Петков получи най-много номинации в областта на здравеопазването при проведената престижна надпревара за „Личност на годината“.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Проф. д-р Христо Бозов, д.м. ректор на университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Бургас:  Стремим се нашите студенти да са със силни практически умения
  16.10.2023 11:35      

Проф. Христо Бозов е със специалности по анестезиология и реанимация и по военна токс