Вторник, 26 Дек 2023
    
ИЗБОРИ 2023 Мнения Средец

Кметът на Средец Иван Жабов : Тръгвам към следващия вот със самочувствие от добре свършената работа

  26.09.2023 15:19  
Кметът на Средец Иван Жабов : Тръгвам към следващия вот със самочувствие от добре свършената работа

Силвия Шатърова

ПП ГЕРБ в Средец регистрира днес в ОИК документи за участие в местния вот на 29 октомври. Партията издига за нов мандат Иван Жабов, регистрира листа за общински съветници и за кметове на населени места.

В листата има 50 % нови лица. „В нея са хора с доказан авторитет и работили за жителите на общината, имаме директори на училища, кметски наместници, представители на партньорите ни от СДС, ДПС, НФСБ и ВМРО“, заяви Иван Жабов.

Той допълни, че през годините е сформирал екип, който работи добре и резултатите го показват.

"Тръгвам към следващия вот със самочувствие от добре свършената работа. Имам достатъчно сили да продължа да работя.Това, което ни е попречило през годините, е пропуснатото време. Хората в общината ще определят кой има възможности да продължи да я развива,“ допълни още  Жабов.

 Общо седем са кандидатите за кмет на странджанската община. „Уважавам тяхното решение да влязат в тяхната битка. Мога да им кажа, че не ги очаква нищо хубаво, в момента да управляваш  община е толкова трудно, колкото да управляваш семейството си без  допълнителни финансови средства. Не говоря, че общината е зле финансово, просто подчертавам допълнително финансово средства“, допълни още Жабов.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения
Общинският лидер на ГЕРБ Андрей Рунчев: Ще изберем кмет на първи тур
  24.09.2023 11:51      

"Участваме с пълна листа от 51 имена, които ще се борят за доверието на бургазлии през следв