Събота, 09 Дек 2023
    
ИЗБОРИ 2023

ДПС регистрира листа с 13 човека за Бургас, очакват трима съветници

  26.09.2023 14:13  
ДПС регистрира листа с 13 човека за Бургас, очакват трима съветници

Георги РУСИНОВ

 

ДПС се регистрира за изборите в Бургас с листа от 13 кандидати. Освен за общински съветници, Движението се включва в битката и за две населени места – Драганово и Изворище, където като кандидати за кметове са издигнати съответно Исмет Реджеб и Емине Сербез.

„Листата включва моя милост като водач. Втори е Пламен Найденов, трети е председателя на женското дружество на ДПС Фатме Юнуз, четвърти е Ерол Хасан, пети – Нуфис Джамил. Листата ни включва и много млади кадри. Имаме млад адвокат – Мишо Миленов. Имаме председател на академично дружество Емине Мехмед. От шестото място нататък са все млади кадри. Това е една балансирана листа, с която твърдо заявяваме, че ще се борим за трима общински съветници“, коментира пред медии Шерафет Мехмед.

Той посочи също, че на местно ниво е взето решение ДПС твърдо да подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет – Димитър Николов.

„Тази листа ще бъде успешна при всички случаи. Тя включва опит, мъдрост и женска сила. Със сигурност трябва да се взема предвид повече мнението на обществото. Диалогът между хората и институциите трябва да се подобри“, каза на свой ред третата в листата Фатме Юнуз.