Четвъртък, 14 Дек 2023
    
ИЗБОРИ 2023 Несебър

Роят се кандидатите за кмет на община Несебър

  14.09.2023 11:18  
Роят се кандидатите за кмет на община Несебър

За първи път от 1991 г. насам три жени са регистрирани да упълномощават кандидати за кмет на община Несебър, една от тях е Звезделина Каравелова. Регистрирана е и първата коалиция

Максим МОМЧИЛОВ

След регистрацията на Инициативния комитет за независимия кандидат-кмет на община Несебър Николай Димитров започнаха да се роят кандидат до кандидат както в общината, така и в съставните населени места, а също и за общински съветници.

Общинската избирателна комисия – Несебър регистрира кандидат за кмет на община Несебър Звезделина Каравелова от ПП „Възраждане“, представлявана от Костадин Костадинов. Партията ще има кандидати за кмет на кметство в гр. Обзор, гр. Свети Влас и с. Гюльовца и за общински съветници.

За кандидат-кмет на община Несебър се регистрира и Лазарина Стоянова от ПП „Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, представлявана от Спас Панчев, а от Съюза ще има и кандидати за общински съветници.

Ивелина Дянкова е упълномощена да подкрепи потенциалния кандидат за кмет на общината, представлявана от ПП „Български социалдемократи“ на Георги Анастасов, а ще имат и общински съветници.

От коалиция от партии „Заедно за силна община” се регистрира Михаил Михов като кандидат-кмет на община Несебър, представлявана от Цветан Цветанов. Коалицията се е регистрирала в изборите за кмет на кметство в: гр. Свети Влас, гр. Обзор, с. Равда, с. Оризаре, с. Тънково, с. Кошарица, с. Гюльовца и с. Баня, а също така и за кандидати за общински съветници.

Това е най-големият рояк кандидати за кмет на община Несебър, съставните селища на общината и за общински съветници.

 


Анкета

Мнения

Мнения Созопол
Тихомир Янакиев, кмет на община Созопол: Не изпитвам неудобство и от нищо не ме е срам, вървя по улиците спокойно
  11.09.2023 16:34      

Най-голямото ми удовлетворение е когато видя в очите на мой съгражданин радост от работат