Вторник, 10 Oct 2023
    
Любопитно

За всички автоманяци-задава се шоу като от „Бързи и яростни“

  10.07.2023 10:46  
За всички автоманяци-задава се шоу като от „Бързи и яростни“

В Бургас тематичните уикенди са в разгара си, а следващият ще е наистина динамичен. Атмосферата на филма „Бързи и яростни“ ще се пренесе в морския град, защото на хоризонта се задава Maska &Адреналин уикенд 14-16 юли. Остават броени дни до старта на Международния тунинг фестивал MASKA 2023 - едно от най-вълнуващите и иновативни събития в автомобилния свят. Той се организира със съдействието и подкрепата на Община Бургас.

Инициативата ще се проведе от 14 до 16 юли на Морска гара и паркинга на „Бургасбус“. Това няма да е просто изложение, а шоу на адреналина и емоцията за радост на всички авто фенове. Събитието ще протече при всички мерки за сигурност от страна на организаторите, за да може посетителите да се насладят максимално на емоцията.

Фестивалът ще стартира с авто шествие от 16:30 ч. на 14 юли по ул. „24-ти черноморски пехотен полк“ и ул. „Димитър Димов“. В същия ден ще се проведе дрифт шоу Gimkhana. В него ще се включат едни от най-добрите пилоти, някои от които са носители на шампионски титли от състезания в страната и чужбина. Сред поканените са Алекс Матрицата, Йордан Младенов, Кристиян Карагеоргиев, Ива Русинова, Стефан Зашев. Посетителите ще видят атрактивни демонстрации по различни конфигурации на трасетата, съчетани с шоу програма и нощен дрифт. MASKA FESTIVAL продължава на 15 и 16 юли на Морска гара, където ще има обособена Supercar zone. В нея ще бъдат показани едни от най-ексклузивните спортни автомобили. Друга атракция за публиката ще е Tuning zone, в която всеки ще може да се види как автомобилният тунинг се превръща в изкуство.

Програмата включва още стънт с мотори - адреналинова енергия с невъобразими трикове и скокове, както и драг шоу демонстрация. За доброто настроение на всички е предвиден шоу спектакъл с известни изпълнители, артисти и водещи. В програмата ще има уникално дрон шоу, танцьори, акробати и още изненади. За всички фенове на мощните аудио системи е организирана Car audio zone, в която всеки ще може да се докосне до най-мощните музикални системи на Балканите.

Демонстрациите ще продължат със Strongest men show, в което най-силните мъже ще покажат своята мощ, издръжливост и впечатляващи умения. 


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Светла Стоева, ръководител на хорова школа „Милка Стоева“:      Нашето изкуство е трудно, некомерсиално и не особено популярно
  10.07.2023 12:02      

Светла Стоева е ръководител на хорова школа „Милка Стоева“ и диригент на