Петък, 11 Авг 2023
    
Бургас Спорт

39 абитуриенти в Спортното поемат по нови пътища (СНИМКИ)

  12.05.2023 15:51  
39 абитуриенти в Спортното поемат по нови пътища (СНИМКИ)

Днес с много радост и мъничко тъга, изпратихме "Випуск 2023" на Спортно училище "Юрий Гагарин". В присъствието на учители, треньори, родители и гости, нашите абитуриенти за последен път прекрачиха прага на Спортно училище. Училището, в което израснаха като личности и спортисти! Училището, където заедно със своите треньори, учители и съученици се радваха на завоюваните победи и се изправяха след неуспехи! Това написаха учители и треньори за днешното изпращане.

За своите спортни и образователни постижения, випускниците бяха отличени с грамоти и статуетки! Развълнувани се заклеха да не се забравят и винаги да си помагат и символично пуснаха техните цветни мечти да полетят на воля, усмихнати и целеустремени. С уважение и признателност, дванадесетокласниците не пропуснаха да се обърнат към своите треньори и учители, да им благодарят за тяхната грижа и всеотдайност. Поемете смело по дългия път на живота и използвайте всичко, което научихте до тук!

Директорът на Спортно училище Янчо Стойчев, се обърна към дванадесетокласниците с вдъхновяващо слово.

„Времето върви и не ви чака!... А дали ще е тежко или не - зависи от ВАС! Зависи от вашата дисциплина, трудолюбие и постоянство!.. Мечтайте мащабно! Но помнете, мечтите без цели,са само мечти! И знайте, че ако някога срещнете трудности, вашите треньори, вашите учители, вашето училище е тук за вас! На добър час!“.

39 са абитуриентите от "Випуск 2023", които ще поемат по нови пътища в живота.


Анкета

Мнения

Мнения
Мария Габриел: Ще бъде внесено искане за освобождаване на Иван Гешев
  11.05.2023 08:55      

Ще бъде внесено искане за освобождаване на Иван Гешев поради уронване на престижа на съдебната вл