Петък, 11 Авг 2023
    
Царево

Вандали надраскаха Морската сцена в Царево

  12.05.2023 10:30  
Вандали надраскаха Морската сцена в Царево

Уважаеми жители и гости на община Царево, непосредствено след обновяването на прилежащите зони към морска сцена, по-малко от 24 часа след боядисването им със специална фасадна боя, същите осъмнаха надраскани с надписи. Това съобщиха от Община Царево.

Ето какво написаха още от администрацията:

"Начинът на извършване на деянието говори за умисъл и злонамереност – в началото, по средата и в края на обновената стена са изрисувани грозни символи с цел да се компрометира извършената работа.

Лятна сцена по график се обновява цялостно във връзка с предстоящите балове и изпращането на нашите абитуриенти, а също така и с летния туристически сезон и концертите и събитията, които се провеждат на нея.

Окосени са изцяло тревните площи, обновени са всички бетонни стени зад и около седящите места, извършва се ремонт и на дървената част на сцената.

Подобни зловредни деяния са недопустими и са насочени не просто към усилията на община Царево да осигури красив облик на общинския център и другите населени места, но са насочени и към желанието на местните хора за по-добър живот.

Призоваваме органите на реда за цялостно и всеобхватно разследване".
 


Анкета

Мнения

Мнения
Мария Габриел: Ще бъде внесено искане за освобождаване на Иван Гешев
  11.05.2023 08:55      

Ще бъде внесено искане за освобождаване на Иван Гешев поради уронване на престижа на съдебната вл