Събота, 24 Юни 2023
    
ИЗБОРИ 2023 Мнения

Бойко Борисов в Бургас:„Знаем как да изтеглим държавата и да я направим водеща на Балканите“

  25.03.2023 15:40  
 Бойко Борисов в Бургас:„Знаем как да изтеглим държавата и да я направим водеща на Балканите“

 

Силвия Шатърова

„Не Ви агитирам да гласувате за нас, ако искате да оцелеем-то сами трябва да отидете да гласувате“, така се обърна към актива и симпатизанти на ГЕРБ в Бургас лидерът на партията Бойко Борисов. Залата на Културен дом на НХК бе изпълнена до последно.

Борисов заяви, че листата ог кандидат-депутати в Бургас е добра,с млади, знаещи и можещи хора и призова бургазлии да я подкрепят с номер 2 в бюлетината на изборите на 2 април.

„Имаме много четящи, риболовци, рибари, лекари, учители. Това, което сме обещавали, пак ще направим”, каза лидерът на ГЕРБ.

 „Знаем как да изтеглим държавата, как да я направим водеща на Балканите. Но трябва да имаме голяма разлика, за да може дори всички събрани заедно да са по-малко от нас. Това ще ни даде морал и право да поправим строеното.“, допълни той и се обърна към бургазлии с думите: „Ако живеех тук всеки ден щях да питам и да протестирам защо готов път за Слънчев бряг не е пуснат? Най-голямата зала в България стои готова 2 години, музиката не могат да пуснат, сега щеше да е Световното по лека атлетика”, заяви Борисов, като припомни направеното за Бургас: „Като дойдох на власт започнахме околовръстноото за Созопол, мостове-един, втори, трети“.
Той допълни още, че всички очакват от ГЕРБ, защото знаят и само те могат да се справят и попита риторично опонентите си от Продължавме промяната:“Като има как, защо не ни казаха две години и не ни показаха?“.

Кметовете обясняват колко е зле и, че нищо инфраструктурно не е правено. 2 години не е лош сън, той е с огромни последици за всички нас, непоправими дори с години наред. И тая гняв, защото българите не сме бъзливи, а така ви натиснаха, че се уплашихте, но явно всички очакват на нас, че само ние можем и знаем как. Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. В централата всеки ден ме питат защо не обещаваме? Ето, Асен Василев обеща наземно метро между Казанлък - Стара Загова, а Кирил Петков 50 милиарда лева инвестиции. Разбирате ли какви брадати лъжи са това? Те не могат да си представят 50 милиарда лева - това е почти целият бюджет на държата, те лъжат. Ако прибавим четирите магистрали, трите мостта, петте тунела .... Това е срам!

Лидерът на ГЕРБ се обърна към бизнеса на Бургас, че ГЕРБ няма да допусне повишаването на данъци

„Но вие обяснете на хората, че ако не сме първи и не сме незаобиколим фактор, ще плащат данъците и ще им казват – още трябва”, каза Борисов. Той сподели, че ГЕРБ са се справили с много кризи, ще се справи и с ПП.

Водачът на листата на ГЕРБ за Бургас -Жечо Станков заяви, че от една подредена държава, каквато е била България по време на управлението на Бойко Борисов сега имаме държава пред фалит, хората се притесняват от инфалация. При г-н Борисов-премиер тя се движеше между нула и два процента, а последните две години сенагледахме на невиждана инфлация. „Масово обедняват хората. Осем от 10 човека-страдат и не могат да си купят продукти“, допълни той.

 


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения