Неделя, 04 Юни 2023
    
ИЗБОРИ 2023

Отборът на ГЕРБ-СДС: Знаещи, можещи и мотивирани за победа на 2 април

  05.03.2023 12:20  
 Отборът на ГЕРБ-СДС: Знаещи, можещи и мотивирани за победа на 2 април

Хората искат от политиците -хоризонт, заяви вторият в листата на ГЕРБ-СДС-Любен Дилов-син

„Поемаме като ангажимент да върнем стабилността, спокойствието и предвидимостта“, заяви водачът на листата Жечо Станков.

 

Силвия ШАТЪРОВА

 

По интересен и любопитен начин ГЕРБ представи листата си с кандидати за депутати за изборите на 2 април и сложи старт на предизборната си кампания в областта.

Водещи на  церемонията бяха юристът Златина Дукова  и тв.водещият  Веселин Пренеров.
Всичките 28 кандидати застанаха пред активиа на партията и заявиха своите мотиви да влязат в листата и да се впуснат в битка за изборите.

„Те са знаещи и можещи, те са победители.  Целият -мотивиран и балансиран и зареден са амбиция и вяра отбор на ГЕРБ-СДС -Бургас за стабилна България!“, така бе представена от водещите листата на партията. 

Ред в хаоса, спиране на шарлатанщината и връщане на нормалното бяха част от призивите, които се чуха от трибуната.

Много нови лица има в листата на  ГЕРБ, прави впечатление, че в нея освен хора от Бургас, присъстват кандидати от всяка една община в региона-хора с авторитет и позиции. Баланс между опита и младостта.

Голям е процента на лекарите в листата. д-р Лидия Стефанова –  адм. директор на МБАЛ „Сърце и мозък“, д-р Цветeлина Иванова - лъчетерапевт,  д-р Владимир Македонски- кардиолог, д-р Диян Стоянов-психиатър са представителите на медицинското съсловие. Д-р Владимир Македонски е и бесабарски българин.

Айтос, Приморско, Созопол, Сунгурларе, Средец, Поморие, Карнобат и Камено ще разчитат на свое лоби чрез листата на ГЕРБ в парламента.

„Хората, с които аз се срещам искат някой да удари по масата и да спре този безумен хаос, да направи правителство все едно с кого. Да приеме бюджет и да има някакъв хоризонт. Такова състояние на свободно падане България не е била  от много години. От нас са очаква не само да спечелим тези избори, да съставим кабинет и да приемем бюджет. От нас се очаква да спечелим и местните избори. Това е изключително важно-да не допуснем хаоса да превземе и общините, защото ако има нещо добро е факта, че кметовете отлично се оправиха без държава и без бюджет. Обаче ние не можем без кметове. Мислите, че наесен ни очакват важни избори и те са по-важните за Бургас и региона. А на тези-ще бием и то с много“, заяви вторият в листата Любен Дилов-син.

Ще продължим да направим всичко Бургас и региона да продължи да бъде лидер- с качествено образование, здравеопазване, с привличане на млади хора. Трябва да поставим и привличането на инвеститори“, заяви водачът на листата Жечо Станков. Той се обърна към кметовете и обеща, че кандидатите поемат ангажимент  да бъдат до тях. „Местната власт ще бъде чута от централната власт. Последните две години са изпълнени с несигурност. Това, което поемаме като ангажимент е да върнем стабилността, спокойствието и предвидимостта, защото през последните две години видяхме инфлация, която премина в спекула. Няма да се уморим да сме сред хората“, заяви водачът на листата Жечо Станков.

„С този отбор няма да сгрешите на 2 април с номер 2“, призова той.

"Надявам се, че тези прекрасни хора ще направят така, че да върнат стабилността в държавата, за да може ние да градим една стабилна държава“, заяви областният лидер и кмет на Поморие-Иван Алексиев.

Сред присъстващите бяха знакови за ГЕРБ и за Бургас имена – Ася Пеева, Стоян Гюзелев, Зорница Русинова, Константи Гребенаров, Атанаска Николова, Руслан Карагьозов, Румен Желев, Захарина Неделчева, както и кметовете от областта – Иван Жабов, Жельо Вардунски, Георги Лапчев, Георги Кенов. Гости на събитието бяха още коалиционните партньори от СДС-Бургас – общинският председател адв. Иво Баев и областният лидер Емил Кючуков.  

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

 

 


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Димитър Николов: 3-ти март е символ на несломимия дух на българския народ и обичта му към отечеството
  03.03.2023 11:34      

Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави своите съграждани по повод националния празник: