Сряда, 17 Май 2023
    
Култура Любопитно

Кевин Костнър получи Златния си глобус по пощата

  15.02.2023 14:58  
Кевин Костнър получи Златния си глобус по пощата

Георги РУСИНОВ

 

Изключително интересна пощенска пратка получи холивудската звезда Кевин Костнър. Той най-после се докосна до спечелената от него статуетка „Златен глобус“. Костнър бе отличен за най-добър актьор в драматичен сериал за ролята си в „Йелоустоун“. Самият той обаче не можа да присъства на церемонията заради наводненията около дома му, пише СНН.

Костнър публикува видео в Туитър профила си, в което разопакова приятната изненада.

„Няма музика, но уау!“, възкликна актьорът-легенда в Холивуд при вида на „Златния глобус“.

„Когато за пръв път пристигнеш в Холивуд искаш просто да си намериш първата работа. Виждаш наградите по телевизията и се чудиш дали и ти някога ще си в тази зала. Чувството да спечеля тази награда е страхотно. Няма как да замениш присъствието в залата, но съпругата ми направи специална вечер за нас вкъщи с балони и всичко останало. Сега държа статуетката и на всички, които ме подкрепиха, за това което постигнах тази година, съм благодарен. Толкова много се радвам, че открих филмите в живота си. Те направиха огромна разлика! Не знам какво щеше да стане, ако не ги бях открил. Благодаря на всички!“, заяви още във видеото Костнър.

Сред най-известните му роли в Холивуд са във филмите „Бодигард“, „Танцуващият с вълци“, „Пощальонът“, „Робин Худ: Принцът на крадците“, „Уайът Ърп“ и други.


Анкета

Мнения

Бизнес Мнения
Христо Янков-изпълнителен директор на „Черноморско злато“  АД: Надяваме се на добра година
  14.02.2023 16:49      

Силвия ШАТЪРОВА На добра година се надяват в „Черноморско злато“ АД. Днес в з