Петък, 12 Май 2023
    
Созопол Спорт

„Небесносините“ паднаха минимално от „Черно море“

  03.02.2023 11:07  
„Небесносините“ паднаха минимално от „Черно море“

„Черно море“ победи „Созопол“ в контрола от зимната подготовка, играна на стадион „Младост“ във Варна. „Моряците“ се наложиха с 1:0, като единствения гол в срещата реализира Росен Стефанов през първото полувреме.

До 10-ата минута двата тима си размениха по една опасност. В 4-ата минута Емануил Манев се озова на стрелкова позиция и отправи добър удар, но Георги Георгиев спаси. Малко след това капитанът на “моряците” Даниел Димов засече с глава центриране в наказателното поле, но ударът му мина покрай вратата.

В 16-ата минута „Черно море“ откри резултата. След центриране в наказателното поле Мишаел Алвес стреля с глава, но стражът на гостите изби. Топката попадна у Росен Стефанов, който отблизо за малко да скъса мрежата за 1:0.

В 29-ата минута Мишаел Алвес получи вляво, премина през целия фланг, финтира бранител и потърси пас към Марин Петков, който обаче бе изпреварен от защитник и топката му бе избита. В 37-ата минута Ангел Ангелов стреля опасно от дистанция, но над гредата. Малко след това Лъчезар Йорданов от малък ъгъл опита да изненада вратаря на „Созопол“, но пак прати топката над вратата.

За „Созопол“ пропуснаха отлични възможности за гол Окпаначи, Манев и Трендафилов. Небесносините владееха по-често топката и оставиха отлични впечатления пред варненската публика.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения Общество
Кметът Димитър Николов изказва съболезнования за жертвите на разрушителното земетресение в Турция
  06.02.2023 15:06      

Кметът Димитър Николов изказва съболезнования за стотиците жертви на разрушителното земетресение