Четвъртък, 22 Сеп 2022
    
Малко Търново

Малко Търново с поръчка за храна за нуждаещи се

  19.06.2022 14:19  
Малко Търново с поръчка за храна за нуждаещи се

Георги РУСИНОВ

 

Община Малко Търново търси да сключи договор с фирма за доставка на храна за нуждите на кухнята-майка към Дневен център за пълнолетни хора с увреждания. Това става ясно от обществена поръчка обявена от администрацията на кмета на общината Илиян Янчев.

Центърът е за настаняване от семеен тип на лица с деменция и се намира в Малко Търново. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 413 652 лева, без ДДС. Продължителността й е 24 месеца.

Четиринадесет групи храни са включени като предмет на поръчката. Те са следните: мляко и млечни продукти; месо и месни продукти; риба, рибни продукти и други морски храни; яйца; масла и мазнини; зърнено-житни храни и храни на зърнено-житна основа и печива; варива; зеленчуци - сурови, консервирани, замразени, изсушени, ферментирали, зеленчукови сокове; плодове - пресни, замразени, изсушени, консервирани, под формата на нектари и плодови сокове, конфитюри, мармалади, желета и компоти; захар, захарни и шоколадови изделия, мед, трапезни подсладители; соли, подправки и продукти за подправяне; безалкохолни напитки и бутилирани натурални минерални, изворни и трапезни води; други храни – майонеза, сосове, сухи супи и бульони, пасти за намазване, кафе, чай, какао и други; консерви и готови за консумация храни в консервиран и замразен вид.


Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?


Резултати

Мнения

Мнения
Радев обяви кога започват консултациите за нов кабинет
  23.06.2022 15:05      

Това съобщиха от Президенството Президентът Румен Радев ще започне консултации с парламен