Вторник, 15 Фев 2022
    
Култура

Arctic Monkeys идват в Бургас следващото лято

  16.11.2021 15:35  
Arctic Monkeys идват в Бургас следващото лято

Георги РУСИНОВ

 

Легендарната инди-рок банда Arctic Monkeys пристига в Бургас. Това ще стане следващото лято, обявиха от групата на официалната си Фейсбук страница.

Концертът ще е на превърналата се в топ локация за фестивали през последните няколко години в Бургас, а именно Морска гара. Групата е обявила датата 12 август 2022-а, когато ще зарадват многобройните си фенове в България, а може би и на Балканите.

На 9-и и 10-и август Arctic Monkeys ще забият в Истанбул, Турция, а след концерта в Бургас на 16-и август ще посетят и Хърватска.

Последната дата от турнето е на 18-и август в чешката столица Прага. Билетите почват да се продават от 24 ноември 2021-а.

Arctic Monkeys са английска инди-рок банда от Шефилд. Началото си водят от 2002-а.  Вокал, китара и кийборд е Алекс Търнър, Джейми Кук е на китара и кийборд, Ник О‘Малий е на бас и бек вокали, а на ударните е Мат Хелдърс, който също се включва в пеенето.

Издадените до момента албуми на британците са: Whatever People Say I Am, That's What I'm Not; Favourite Worst Nightmare; Humbug; Suck It and See; AM; Tranquility Base Hotel & Casino.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Петков: Трябва да направим А отбора на България, още днес влизаме в разговори
  16.11.2021 11:41      

„Важно е, когато една политическа партия даде своите заявки преди изборите, да ги след