Вторник, 18 Яну 2022
    
Избори 2021 Камено Мнения

Инж. Петър Кънев: „След изборите, правителство в България ще има на всяка цена“

  18.10.2021 10:51  
Инж. Петър Кънев: „След изборите, правителство в България ще има на всяка цена“

„След предстоящите избори правителство в България ще има на всяка цена.“ Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от коалиция „БСП за България“ за 2-ри МИР Бургас инж. Петър Кънев. Той сподели прогнозата си с присъстващите на среща-разговор, която се проведе в гр. Камено.

„Шансът на БСП да влезе в изпълнителната власт е абсолютно реален. През последните месеци БСП е балансьор, който спокойно и внимателно обсъжда всички проблеми. Абсурд е в парламента да си играем на противоборство“, беше категоричен инж. Кънев.

“Цяла година държавната администрация е на стенд - бай, т.е. на изчакване. Цяла година бизнесът практически ходи по кабинетите и гишетата и се моли някъде нещо да подпишат, а никой не смее нищо да прави”, коментира още водачът на листата в Бургас.

Той припомни, че цените на тока, на горивата се повишават, епидемията отново се развихря и на фона на всичко това е недопустимо в страната да няма стабилно управление.

„Не можем да оставим бъдещето на децата ни да е такова, каквото в момента го виждат нашите колеги от други партии. Не може да не знаеш стихотворението „Аз съм българче“, не може да не знаеш, че е имало турско робство, не може да не знаеш таблицата за умножение. Това не трябва да го допускаме. Има възможност нещата да се променят“, каза от своя страна Тодор Байчев, втори в листата на коалицията.

По отношение на икономическото развитие той коментира, че е нужно да бъдат въвеждани нови технологии и едва тогава страната ни ще бъде конкурентноспособна.

„Няма как България да продължи да се развива по този начин“, заяви Тодор Байчев.

„Имаме шанс да вървим напред. Сегашната политическа обстановка показва, че БСП има какво да даде на България. Нужна ни е Вашата подкрепа, за да можем да покажем на какво сме способни и да постигнем промяната, за която всички говорим и към която се стремим“, коментира Таня Иванова, която заема шеста позиция в листата на „БСП за България“.

„Имаме реален шанс за успех. Спазваме последователна политика, която не се е променила във времето“, изрази увереност Живко Бараков, кандидат за народен представител от Камено.

Присъстващите зададоха множество въпроси. Те заявиха желанието си за осигуряване на повече възможности за диалог между гражданите и управляващите, за да бъде чувано мнението на хората. Споделиха и опасенията си, че заради машинното гласуване много от избирателите, особено по-възрастните, отново ще изпитват притеснение и е възможно да не излязат да гласуват.

Кандидатите за народни представители бяха придружени от лидера на социалистите в Бургас Живко Господинов и от общинския председател на БСП в Камено Мария Петрова.

 


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Любен Дилов-син: И аз мога да направя 50 лицеви опори, не съм впечатлен от този военен героизъм
  18.10.2021 15:36      

„И аз мога да направя 50 лицеви опори, независимо че пуша по три кутии цигари на ден. Не съ