Четвъртък, 05 Авг 2021
    
Бизнес Несебър Общество

„Слънчев бряг“ АД и „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг с общо рекламно видео

  06.05.2021 16:22  
„Слънчев бряг“ АД и „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг с общо рекламно видео

 Един бряг, огрян от слънцето, те кани да избереш свободата си през лято 2021 г., с интересни преживявания, спиращи дъха гледки, условия за релакс и възможности за парти на световно ниво. Това са част от посланията, залегнали в ново рекламно видео на най-големия курортен комплекс в България Слънчев бряг.

Идеята за изработване и разпространение на видеото е на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг и „Слънчев бряг“ АД, а самият клип е реализиран от продуцентска компания „Междинна станция“. „Партньорството ни с „Междинна станция“ бе най-логичният избор. Именно те са продуценти на един от най-успешните сериали в последните години у нас, сниман в комплекса, а и отлично познават спецификите на Слънчев бряг“, обяснява Пламен Копчев, председател на съюз на собствениците на хотели.

Видеото показва основни локации от Слънчев бряг. Плажът, който е известен с широката и дълга ивица, голяма част от хотелите на първа линия, водни атракции и забавления, нощния живот, който често е определян като „парти на световно ниво“, както и забележителности от Стария град на Несебър, който е в непосредствена близост до комплекса. „Слънчев бряг и Несебър са част от общ туристически продукт. Голяма част от посетителите на Слънчев бряг не пропускат да посетят и Стария град Несебър, неизменна част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“, казва Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.

Основното послание е „Избери свободата си. В Слънчев бряг има от всичко за всеки“. „Идеята е, че посланията от видеото кореспондират с реалните условия за туризъм в курорта. Хората, които сме ангажирани с този продукт, знаем, че Слънчев бряг е многолик комплекс и традиционно всяка година е посещаван от различни групи туристи. Такива, които търсят семейна почивка, през тези, които оценяват предимствата на плажовете, до туристи, които идват с цел забавление денем и нощем“, обобщава Теодор Пастармаджиев, член на УС на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг.

https://www.youtube.com/watch?v=pjbmi3vQbAQ


Анкета

Притеснявате ли се от нова Ковид-вълна


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Мина Кръстева: Да се вземем в ръце и да работим за едно по-добро настояще и бъдеще
  04.05.2021 11:53      

Народ, който е създал народното читалище, никога няма да се откаже от книгата и от св