Сряда, 04 Авг 2021
    
Бургас Култура

Гледайте Мария Бакалова във филма „Като за последно“ в Бургас

  06.05.2021 14:28  
Гледайте Мария Бакалова във филма „Като за последно“ в Бургас

Утре стартира продажбата на билети за две бургаски прожекции на първия голям български филм с участието на изгряващата звезда на световното кино Мария Бакалова – „Като за последно“. Те ще са в един ден – 23 май – от 17 и 20 часа – в Културен дом на нефтохимика.

Цени: 12 лева за учащи и пенсионери, 15 лева за редовен билет. Част от екипа, осъществил филмовата продукция, ще пристигне край морето за бургаската премиера.

Работното време на касата в Културен дом на нефтохимика е от 10 до 18 часа, без събота и неделя (в деня на прожекциите след 16 часа). Телефон за информация: 0894 898 098.

 Авторите представят сюжета на комедията „Като за последно“ така: Едно момиче трябва да бъде спасено от самоубийство със силата на любовта и това не може да стане без поредица от комични ситуации. Когато жълтата преса раздухва фалшива сензация, че 70-годишен жив класик е оплетен в брачните мрежи на 23-годишно момиче, няма как да не се появят свещеник заедно с „превъзпитаните“ си питомци от неделното училище в затвора, бивш военноморски капитан в компанията на шеметни старци, враждуващи за наследство сестри и, разбира се, дебело внуче. Всеки от тях се бори за това, което смята за най-важно - любов, изкупление, пари, наследство, чест, приятелство. Лавина от абсурдни преживявания преобръща живота и взаимоотношенията на героите.  Всеки научава по нещо ново за другия, но и за самия себе си.

Режисьор на филма: Ивайло Пенчев;

Сценарий: Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков;

Оператор: Георги Челебиев;

Композитор: Георги Стрезов.

Участват: Васил Банов, Мария Бакалова, Филип Аврамов, Малин Кръстев, Антон Радичев, Китодар Тодоров, Герасим Георгиев – Геро, Яна Маринова, Анастасия Ингилизова

 

 


Анкета

Притеснявате ли се от нова Ковид-вълна


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Мина Кръстева: Да се вземем в ръце и да работим за едно по-добро настояще и бъдеще
  04.05.2021 11:53      

Народ, който е създал народното читалище, никога няма да се откаже от книгата и от св