Събота, 31 Юли 2021
    
Бизнес Приморско

Здравко Брадъра се разграничи от сделката на брат си за Алепу Вилидж

  30.04.2021 14:09  
  Здравко Брадъра се разграничи  от сделката на брат си за Алепу Вилидж

Здравко Василев, известен като Здравко Брадъра се разграничи от сделката на брат си Стоян Василев, за когото вчера стана ясно, че закупува скандалния проект "Алепу Вилидж", известен като подпорна стена на Алепу.

Стоян Василев закупи фирмата „ГБС Турс“, която е дъщерна на „Глаболгарстрой“ и има намерение да  дострои проекта. В момента продължават делата срещу строежа, получил известност и като "къщички за птици". Фирмата се отказва от проекта заради лошия имидж, който се създаде за него в обществото.

Стоян Василев бе кандидат за кмет от партия МИР и в момента е общински съветник в Приморско. Брат му -Здраво Василев обаче има друга политическа кариера, на последните парламентарни избори се яви от формацията „Изправи се! Мутри вън!“.

Днес в специално видеообръщение Здравко Василев заяви:

"Винаги съм имал категорично и крайно непримиримо отношение към строителството и неговото уродливо проявление по нашето черноморско крайбрежие. Свързване на името ми с един обект станал еманация на корупция и погазване на всички правила и норми ме провокират да направя това обръщение" .

„Нямам нищо общо с това, от медиите научих, не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива, решенията за неговия бизнес са лично негови“, каза  по повод сделката Здравко Василев. Той допълни, че брат му се е подал на изкушението, но няма да се отрече от него.

"Надявам се институциите да си свършат работа. Правилата трябва да са безкомпромисни за всички", заяви Здравко Василев.


Анкета

Кой текст на песен от "Бургас и морето" подкрепяте?


Резултати

Мнения

Мнения
Инициатива \
  30.04.2021 17:14      

Ако предстои битка за Черно море, България къде стои? Хората, които живеят ок