Неделя, 04 Юли 2021
    
Спорт

Съдия ограби „Черноморец“ в дербито срещу „Марица“

  03.04.2021 10:00  
Съдия ограби „Черноморец“ в дербито срещу „Марица“

Михаил КОЛЕВ

 

Сериозни претенции срещу съдийството изразиха от „Черноморец“ след края на дербито с „Марица“ (Пловдив). Двубоят от 23-ия кръг на Трета югоизточна лига завърши 2:2. Гостите успяха да поведат с 0:2, след попадения на Апостол Попов и Олджай Алиев. Въпреки това домакините показха воля и се докопа до равенството. Точни бяха Мариян Иванов и Стоян Мантаров, а на три пъти бургазлии удариха греди. Двата отбора продължават да са с по 53 точки, но лидер в класирането е бургаският тим, заради предимство в преките мачове.

Недоволството от щаба на „акулите“ е към главния арбитър Драгомир Драганов. Според проф. д-р Димитър Вергиев, член на УС на „Черноморец“, съдията се е подиграл с труда на играчите на Малин Орачев.

„Не ни бяха отсъдени две дузпи. При едната от тях „Марица“ направи контраатака и ни отбелязаха гол за 0:2. Драгомир Драганов не спря през целия мач да се кара на нашите играчи без никакво основание. През първото полувреме даде само една минута продължение, а през второто – едва три, при положение, че гостите само бавеха играта. Ако съдийството не беше решаващ фактор, можехме да се поздравим и с успех. Въпреки това поздравявам нашите момчета, които показаха характер и себераздаване. Вярвам, че въпреки всичко, ще успеем да задържим първото място до края на шампионата“, каза още проф. д-р Вергиев. 

В следващия 24-и кръг „Черноморец“ гостува на „Верея“ (Стара Загора). Двубоят е на 7 април от 17 часа.


Анкета

За кого ще гласувате на предстоящите избори?


Резултати

Мнения

Бургас Избори 2021 Мнения
Ивелина Василева: Гласувах за развитието на Бургас и региона
  04.04.2021 11:20      

„Гласувах за развитието на Бургас и региона, за бъдещето на децата ни, за чиста природа, чи