Вторник, 04 Яну 2022
    
Спорт

Борец на Руен грабна златен медал след скандален и оспорван финал

  12.03.2021 21:23  
Борец на Руен грабна златен медал след скандален и оспорван финал

Михаил КОЛЕВ

 

Борецът на "Руен" Дамян Люцканов спечели златен медал на Държавния личен-отборен шампионат за юноши и девойки в Бургас. В оспорван и скандален финал в категория до 57 кг в свободна категория, той надви с 15:13 представителя на "Бургас". След приключването на срещата ръководството на бургазлии дълго време оспорваха крайния резултат, а по думи на хора в зала "Бойчо Брънзов" загубилият борец е показвал средни пръсти, афектиран от поражението.

В залата присъстваха и кандидатите за народни представители от ДПС Севим Али и Ешереф Ешереф, който е и председател на общинския съвет в Руен. Те наградиха златния медалист Люцканов и останалите седем борци на "Руен" с парични награди. Али и Ешереф са останали разочаровани от сцените, които са видяли след двубоя на Дамян Люцканов. 

Треньорите на "Руен" изразиха своето задоволство от златното отличие на техния състезател, който е триумфирал при жестока конкуренция в категорията си. Следващото участие на клуба ще е след седмица в Самоков, където ще се проведе Държавния личен-отборен шампионат за кадети.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Богдан Милчев, пътен експерт: Когато се действа под натиск и паника се допускат сериозни грешки
  03.10.2021 13:37      

„Фразата „пътна безопасност“ не сме я чули от нито един от тримата мини