Вторник, 02 Мар 2021
    
Бургас

Студентите от БСУ със специален поздрав

  08.12.2020 13:16  
Студентите от БСУ със специален поздрав

Проф. д-р Петко Чобанов - президент на Бургаския свободен университет  Проф. д.п.н. Галя Христозова, ректор на университета отправиха своя специален поздрав към младите хора, които се обучават в бургаската Алма Матер. В него се казва: „Академичното ръководство на Бургаския свободен университет Ви поздравява със Студентския празник Осми декември! Този празник синтезира в себе си най-ценното от Вашата младост и целенасоченост  – това е денят на студентите и на студентската дързост и сила, на образоваността и на студентското устремление. Това е Вашият най-студентски празник и в паметта на всички Вас, които сте прекрачили прага на студентските аудитории, 8 декември ще остане скъп спомен за онова, което можем да наречем истинското начало на живота.

Гордейте се, че сте преминали през аудиториите на своята Алма Матер – Бургаския свободен университет. Това е повод за заслужена гордост, но и отговорност, и предизвикателство.

Може през тази година празникът да не е толкова многолюден, весел и шумен, но истинското тържество е в сърцата ни, в академичното ни ежедневие, в успехите и в постиженията ни!

Бъдете целеустремени, любознателни и смели!

Скъпи преподаватели и служители, бъдете здрави, бодри и винаги енергични, за да можем да бъдем подкрепа и пример за нашите студенти.                                    

Честит празник!”


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Адвокат Калоян Кръстевич: Адвокатурата в България има далеч по-важни проблеми от това дали ще носим тоги
  01.03.2021 12:56      

Преди дни Народното събрание прие промени в Закона за адвокатурата, сред които отпадането на