Вторник, 18 Яну 2022
    
Бургас

Дезинфекцират летище Бургас с високотехнологичен нанопрепарат

  10.11.2020 15:40  
Дезинфекцират летище  Бургас с високотехнологичен нанопрепарат

Като допълнителна мярка към стандартните оперативни процедури, целяща подобряване на честотата на почистване и дезинфекция, тази седмица летищата Бургас и Варна залагат на най-новата разработка на иновативни нанопокрития. Най-контактните повърхности на двете летища ще бъдат обработени с уникалния нано продукт наличен на пазара, който ще формира невидим защитен слой и трайна антимикробна защита.

Често докосвани повърхности в терминалите ще бъдат хигиенизирани  с течения дезинфектант. Ултра тънката дишаща 3D мрежа ще спомогне за дълготрайна дезинфекция и защита от всякакъв вид бактерии и микроби на редица повърхности като врати, работни плотове, компютри, гишета, маси, седалки, багажни колички, тавички за поставяне на вещи при преминаване на проверка за сигурност, инвалидни колички, транспортни средства, пътнически стълби, санитарни възли и др.

“Най-важното за нас е да осигурим на пътниците ни безопасна среда и усещане за сигурност и загриженост за тяхното здраве. Внедряваме най-иновативни технологични решения, за да покажем на пътниците, че преминаването през летищата и пътуването със самолет не крие риск за здравето.

Непрекъснато работим за подобряване ситуацията на летищата, като поставяме по-високи изисквания за чистота, използваме нови технологии и оценяваме всички процеси, в които можем да се намесим и подобрим услугите ни за пътниците и работното място на служителите ни” сподели Франк Кванте, Главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД.

Летище Бургас ще бъде обработено с нанопрепарата на 13-ти.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Любен Дилов-син: И аз мога да направя 50 лицеви опори, не съм впечатлен от този военен героизъм
  18.10.2021 15:36      

„И аз мога да направя 50 лицеви опори, независимо че пуша по три кутии цигари на ден. Не съ