Сряда, 19 Юни 2024
    
ИЗБОРИ 2023

„Български Възход“ в Бургас регистрира листа за изборите, активистите на партията са в нея

  03.05.2024 17:34  
 „Български Възход“ в Бургас регистрира листа за изборите,  активистите на партията са в нея

„Български Възход“ регистрира пълна кандидатска листа в МИР 02 Бургас за народни представители в изборите на 9 юни 2024 г.

Водач на листата е областния координатор на „Български Възход“ и общински съветник Стоян Грозев, втори е бизнесмена и общественик Явор Жеков, който ще представлява Бургас и в листата за Европейски парламент, трета е Мариела Кирова, също общински съветник. Последното знаково място заема предприемача, общински съветник и общински председател на „Български Възход“ за Бургас Георги Кузманов.

В листата личат имената на бившия зам. областен управител Асен Бонджев, който е на 4-та позиция, председателя на гражданско сдружение „Спаси Бургас“ Радослав Петков на 5-та позиция, а общинския съветник от „Български Възход“ в община Средец Гошо Атанасов заема 6-та позиция.

„Всеки попаднал в листата на „Български Възход“ за Бургас има качествата и уменията да бъде водач. Кандидатите в нашата листа имат нетърпимост към неправдите и безчинствата, които достигнаха своя апогей в последната година под диктовката на „Добрите сили“. Нашите кандидати ще бъдат гарант, че случайно попаднали хора в Народното събрание няма да се упражняват върху Конституцията на Република България и ще върнат нормалността в политиката, като на първо място винаги ще поставят интересите на България, а не на посолствата. Над 40 % от имащите право на глас заявяват, че ще гласуват за партия различна от тези, които бяха в 49-то Народно събрание. Това, както и разочарованието от последното управление и стремежа на хората към справедливост ни дават увереност, че „Български Възход“ ще бъде част от следващото Народно събрание.“ – заяви водача на листата Стоян Грозев

 

1. Стоян Грозев

2. Явор Жеков

3. Мариела Кирова

4. Асен Бонджев

5. Радослав Петков

6. Гошо Атанасов

7. Ангелина Мерджанова

8. Тони Бояджиева

9. Гено Иванов

10. Николай Костов Стоянов

11. Кремена Кънчева

12. Диман Панчев

13. Ренета Вефа

14. Пламен Георгиев

15. Александр Станков

16. Марийка Христова

17. Александър Станчев

18. Димитър Калоянов

19. Стела Петкова

20. Пламен Пенев

21. Николай Манолов Стоянов

22. Валя Георгиева

23. Мартин Митев

24. Радка Георгиева

25. Любомир Ламбрев

26. Биляна Михова

27. Кристиян Косев

28. Георги Кузманов