Вторник, 02 Май 2023
    
Крими

Почина бургазлията, катастрофирал преди дни на автомагистрала „Тракия“

  30.01.2023 10:07  
Почина бургазлията, катастрофирал преди дни на автомагистрала „Тракия“
БГНЕС

На 27.01.т.г. в отделение «Реанимация» при УМБАЛ - Бургас вследствие на нараняванията си починал 45 годишен бургазлия, съобщиха от пресцентъра на полицията. Той бе пострадал при пътен инцидент от 10.01.т.г.  Тогава на автомагистрала «Тракия», км. 356+500 в посока Бургас, бургазлията, шофирайки лек автомобил «Фиат Браво», предприема изпреварване, движейки се с несъобразена с атмосферните условия  скорост.  Загубва контрол над автомобила и се удря в попътно движещата  се от дясната му «Дачия Докер», управлявана от 37 годишен бургазлия.

В резултат на сблъсъка и двата автомобила се преобъръщат в крайпътната отводнителна канавка. От ПТП пострадали : водачът на лекия автомобил «Фиат», който с фрактура на двете ръце и политравматизъм, с опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Реанимация» на УМБАЛ – Бургас и водачът на лекия автомобил «Дачия Докер», който с контузия на главата, е прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота/.

 

 


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Живко Табаков: Общинските съветници показаха, че избраха личното благо пред общественото с отказа си да намалят заплатите си
  30.01.2023 12:10      

ДБГ оттегли докладната за намаляването на заплатите в местния парламент