Вторник, 28 Мар 2023
    
Бургас

Вижте какво ще е времето днес

  27.12.2022 09:05  
Вижте какво ще е времето днес

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, в София - около 0°. Преди обяд ще бъде предимно слънчево и почти тихо.

Сутринта във вторник на отделни места по поречието на Дунав и в затворените котловини видимостта ще бъде намалена. След обяд ще се появи умерен до силен вятър от запад-северозапад и с него привечер ще прониква студен въздух. Облачността в северозападната част от страната ще се увеличи, но ще се задържи почти без валежи. Максималните температури ще са между 10° и 15°, в София - около 10°. Такава е прогнозата за времето на дежурния синоптик към НИМХ Георги Цеков.

 Над планините облачността ще е променлива, но ще е почти без валежи. Ще бъде ветровито с умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

 По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - често значителна, но ще е без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 11° - 13°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и