Петък, 17 Фев 2023
    
Бургас

Стартира Коледна благотворителна кампания в подкрепа на възрастните хора

  18.11.2022 16:11  
Стартира Коледна благотворителна кампания в подкрепа на възрастните хора

Сдружение „УСМИВКА“, съвместно с Община Бургас стартира Благотворителна кампания в подкрепа на 600 възрастни в Бургас. Кампанията започва на 19.11.22 г. и ще продължи до 19.12.22 г.

Организаторите отправят покана към гражданите на Бургас и цяла България да се включат като подготвят подарък за някой възрастен, който могат да изпратят или донесат на адрес: Бургас, ул. „Янко Комитов“ 4 - За кампанията  „Доброто продължава – Да дарим УсмиВка на възрастните хора в Бургас и региона 2022 г. “ .

Могат да бъдат дарени продукти като олио, боб, леща, ориз, брашно, макарони, спагети, юфка, овесени ядки, корнфлейкс, всякакви консерви, сладка, лютеници, пакетирани сладки, сокове и др.

По желание в пакетите може да се включат перилни и почистващи препарати, тоалетна хартия, мокри кърпички, салфетки, памперси за възрастни всякакви размери, подложни чаршафи, постелъчно бельо, олекотени завивки, запазени дрехи, чорапи, чехли,

На гърба на поздравителната картичка всеки може да отправи коледно пожелание към възрастните.

На всички дарители ще бъде изпратена онлайн грамота „Рицар на УСМИВКАТА“, затова е нужно на гърба на картичката да се напише четливо имейл адрес, на който да бъде изпратена тя. Може да се дари и парична сума.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и