Вторник, 10 Яну 2023
    
Бургас Общество

Само седмица след вота! Жечо Станков отвори открита приемна в центъра на Бургас

  11.10.2022 17:27  
Само седмица след вота! Жечо Станков отвори открита  приемна в центъра на Бургас

Само една седмица след вота депутатът Жечо Станков, който бе и водач на листата на ГЕРБ, спази обещанието си, като отвори открита приемна в центъра на Бургас до Часовника. Още преди да е седнал на банка в 48-то НС и то да е провело първото си заседание, той започна срещи с бургазлии.

Програмата за саниране, Северния обход на Бургас, четирентовите пътащ, бяха темите, които бяха зададени, но хората търсеха депутата и за други проблеми.

„Кампанията на един политик започва ведната след последния ден на предходната, иначе хората ще се почувстват излъгани“, обясни връзката политик-избиратели  Станков.

В приемната се включиха и общински съветници от  ГЕРБ. Един от първите бе земеделски производител от района на Котел.

В четвъртък подобна приемна Жечо Станков ще има по същото време и в Меден рудник.

За сложната заплетена политическа ситуация в страната той заяви, че трябва да се има правителство, което е проевропейско, въпреки че една седмица след вота нито една сила не дава заявки да може да направи компромиси и отстъпки и това да се случи.

Нашият лидер каза: „Даваме крачка назад!“. Оптимист съм, че всички ще припознаят този подход“, заяви Станков и допълни, че и в трите мандата има потенциал, но би било редно с първия да се изпълни.

„Трябва с  първия да се обединят и да се загърбят противоречия, да се говори повече за политики, отколкото за междуличностни конфликти“, каза Станков.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и