Четвъртък, 29 Дек 2022
    
Бургас Избори 2022

Инж. Петър Кънев, водач на Коалиция „БСП за България“: Водихме една изключително експертна кампания

  29.09.2022 16:49  
Инж. Петър Кънев, водач на Коалиция „БСП за България“: Водихме една изключително експертна кампания

Дона МИТЕВА

На финала на предизборния месец инж. Петър Кънев, който е водач на листата на Коалиция „БСП за България" в 2 МИР, коментира кампанията, която са направили така:

„Нашата кампания беше много позитивна. Нито една лоша дума не се чу срещу нашите опоненти. Българският гражданин оцени позитивно нашето поведение. Освен това ние излязохме с изпълнени ангажименти от управлението на предишното правителство и в областта на бизнеса, и в областта на икономиката, и социалните модели. Точно заради това водихме една изключително експертна, професионална и позитивна кампания. Разчитаме на мъдростта на  българския гражданин и естествено, разчитаме на добри резултати“.

Във връзка с твърдението, че електоратът вече е изморен от избори и това, че има много нови играчи той допълни: „Като една от големите партии, със сериозна, повече от стогодишна история,  ние имаме един твърд електорат, който винаги ни е подкрепял.

Доста от хората се подлъгаха на предишни избори  покрай ново изгряващи партии еднодневки и двудневки. Сега моето усещане е, че голяма част от тях ще се върнат.Това ми са усещанията от  всички разговори, които сме имали по време на кампанията вече повече от три пълни седмици“.

Коалиция „БСП за България“ закрива кампанията си утре вечер в Карнобат.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и